PREMIER LEAGUE

Επέστρεψε στην Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ

Επέστρεψε στην Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ με κανονική μεταγραφή. Το μήνυμα του φορ από το Τόνγκο στο Twitter του.

Μετά την περυσινή απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με τη μορφή δανεισμού (πρώτος σκόρερ με 18 γκολ σε 37 συμμετοχές), η Τότεναμ έδωσε μάχη για μεγάλο διάστημα προκειμένου να πείσει τη Μάντσεστερ Σίτι να τον παραχωρήσει και τελικά τα κατάφερε.

Το απόγευμα της Τρίτης, οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους την απόκτηση του 28άχρονου φορ με κανονική μεταγραφή ("Ο Άντε επιστρέφει" είναι ο τίτλος του σχετικού κειμένου), χωρίς πάντως να δώσουν λεπτομέρειες ούτε για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου ούτε για το πόσο κόστισε η μεταγραφή του.

"Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στα σπιρούνια ως κανονική μεταγραφή μετά τη συμφωνία που επήλθε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αποχώρησή μου.

Μπορεί να πήρε λίγο περισσότερο από όσο περίμενα αλλά είμαι ικανοποιημένος που γυρίζω στην Τότεναμ.

Απόλαυσα πραγματικά την παρουσία μου εδώ την περυσινή σεζόν και ελπίζω να μπορέσουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα ξανά", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ, ο οποίος χρειάζεται μόνο ένα γκολ για να φτάσει τα 100 στην Πρέμιερ Λιγκ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Αντεμπαγιόρ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Twitter:

"Επέστρεψα!!!! Τότεναμ εδώ είμαι!! Είμαι πεινασμένος για γκολ... Ετοιμαστείτε."

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ