ΑΡΗΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κόκε

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κόκε
Κόκε INTIME SPORTS

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το ματς με την Κέρκυρα με τον Σέρχιο Κόκε να επιστρέφει στις προπονήσεις, μετά το ταξίδι του στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους. Ατομικό Γκιάρο και Χαβίτο, ένα μήνα εκτός ο Τσεσνάουσκις.

Το ταξίδι μυστήριο του αρχηγού του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ολοκληρώθηκε με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην Ελλάδα και να δίνει κανονικά το "παρών" στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Ένα καλό και τρία κακά νέα είχε η έναρξη της προετοιμασίας των κίτρινων την Τετάρτη το πρωί, καθώς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είδε τους Γκιάρο, Τσεσνάουσκις και Χαβίτο να μην προπονούνται κανονικά, εν αντιθέσει με τον Κόκε που επέστρεψε στην πόλη.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα υποβληθεί σε σε μαγνητική τομογραφία με σκοπό να διαπιστωθεί η κατάσταση της αποθεραπείας του, ενώ ο Χαβίτο θα κάνει υπερηχογράφημα. Από την πλευρά του ο Λιθουανός άσος θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης, αφού υπέστη θλάση.

Τέλος ο Σέρχιο Κόκε επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, που τον υπολογίζει κανονικά για το ματς με τους Φαίακες. Την Πέμπτη το πρωί είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ