ΠΑΟΚ

Επιχείρηση Αστέρας και Καλλιθέα

Επιχείρηση Αστέρας και Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Σε πρώτο πλάνο στον ΠΑΟΚ οι αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα. Η απόφαση να μην παρουσιαστεί ο Γκόρντον Σιλντενφελντ και οι πρώτες σκέψεις του Γιώργου Δώνη για το σαββατιάτικο (19/1) ματς

Με το μυαλό στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα είναι στον ΠΑΟΚ. Από τον "Δικέφαλο" δίνουν μεγάλη σημασία στα συγκεκριμένα παιχνίδια και ειδικά αυτό απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα. Μάλιστα όλα τα άλλα ζητήματα δείχνουν να έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και σε πρώτο πλάνο είναι το αγωνιστικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει παρθεί απόφαση να μην γίνει παρουσίαση του Γκόρντον Σιλντενφελντ και να "μείνει" ο ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Γενικώς στην ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα μεταγραφικά υπάρχουν χαμηλοί τόνοι ενώ σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Αστέρα ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να διατηρήσει στην άμυνα τον Κώστα Κατσουράνη μετά την καλή εμφάνισή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Περιμένει να δει την κατάσταση των Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργου Γεωργιάδη για να αποφασίσει ποιο σχήμα θα "κατεβάσει", με βάση όμως τα τωρινά δεδομένα στο τέρμα θα είναι ο Γλύκος και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά ο Λίνο, ο Κατσικάς, ο Κατσουράνης και ο Αποστολόπουλος.

Στο κέντρο θα είναι ο Κάτσε, ο Σταφυλίδης και σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα θα παίξει ο Φωτάκης αντί του Λάζαρ. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Λόρενς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ