ΑΡΗΣ

Επιδίωξη του Άρη είναι να βρεθεί σε καλύτερη θέση από πέρυσι, τόνισε σε συνέντευξή του ο Φρανθίσκο Χαβίτο

Επιδίωξη του Άρη είναι να βρεθεί σε καλύτερη θέση από πέρυσι, τόνισε σε συνέντευξή του ο Φρανθίσκο Χαβίτο
Χαβίτο-Άρης

Αποστολή στο Καρπενήσι: Ηλίας ΕυταξίαςΓια τους στόχους του Άρη αλλά και τους προσωπικούς του τη φετινή σεζόν, την αποτυχία της ομάδας να βγει πέρυσι στην Ευρώπη, αλλά και για τον κόσμο των "κιτρίνων" και το ιστορικό φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς μίλησε μεταξύ άλλων ο Φρανθίσκο Χαβίτο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Καρπενήσι, τόπο προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του μεσοεπιθετικού του Άρη:
Αυτή την στιγμή είμαστε πάρα πολύ καλά. Προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας και την φόρμα μας ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να βρεθούμε σε καλύτερη θέση από πέρυσι που η χρονιά δεν ήταν καλή. Μετά από τόσες αλλαγές θα χρειαστούμε παραπάνω χρόνο. Είμαστε μεγάλοι ποδοσφαιριστές και ποιότητας και θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.


Τι έφταιξε την περασμένη σεζόν;

Ορισμένες στιγμές επαναπαυτήκαμε αρκετά. Υπήρχαν παιχνίδια που τα αντιμετωπίσαμε με χαλαρότητα και εκείνα ήταν η αιτία που μας άφησαν εκτός στόχων.


Μετά από τέσσερα χρόνια αισθάνεσαι Έλληνας;


Θα έλεγα πως αισθάνομαι Έλληνας. Είμαι 4 χρόνια στην Ελλάδα μου αρέσουν οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής. Έχω αλλάξει συνήθειες όπως να πίνω παραπάνω καφέ. Κι εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε Έλληνες.|


Για τα γκολ που θέλει να βάλει φέτος:


Φυσικά και θέλω να σκοράρω και να πετύχω πολλά γκολ. Με τη δουλειά μέσα από την ομάδα θα έρθει και το προσωπικό καλό.


Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα:


Ο ανταγωνισμός βοηθάει πάρα πολύ και την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Για να κερδίσει κάποιος μια θέση στην ομάδα θα πρέπει να παλέψει.


Πιστεύεις ότι χρωστάτε κάτι στον κόσμο του Άρη;


Δεν θα ήθελα να πω ότι χρωστάμε κάτι γιατί η δουλειά μας είναι φέρνουμε επιτυχίες στον σύλλογο. Λυπούμαστε κάπως όταν δεν τα καταφέρνουμε γιατί ο Άρης έχει οπαδούς που τον ακολουθούν παντού σε κάθε αγώνα. Είναι παντού και θυσιάζουν τα χρήματα τους για να είναι το πλευρό της ομάδας και θα πρέπει να κάνουμε το παν για να τους ευχαριστήσουμε μία νίκη.


Για τους στόχους που έχει:


Έχω μάθει από μικρό παιδί να θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου και την ομάδα.


Αν το φιλικό με την Μπόκα είναι παρηγοριά γιατί ο Άρης δεν θα έχει Ευρωπαϊκό παιχνίδι:


Σίγουρα σε παρηγορεί κάπως γιατί είναι ένα διεθνές φιλικό με μια μεγάλη ομάδα παγκοσμίου επιπέδου. Έχουμε την πικρία που δεν συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για τον Μαζίνιο και τον Ντονάτο:


Μιλάμε για δύο ανθρώπους με πολύ μεγάλη ιστορία στο παγκόσμιο και γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Επομένως πιστεύω λόγω της εμπειρίας που έχουνε η βάση όλων είναι η ενότητα και μία δυνατή ομάδα που θα είναι η βάση στην συνέχεια.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ