SERIE A

Επική κόντρα του Ματεράτσι με οικογένεια Νέντβεντ για Ίντερ και Γιουβέντους

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Αρτούρο Βιδάλ σε αναμέτρηση της Ίντερ με την Γιουβέντους στο "Μεάτσα" για το Κύπελλο Ιταλίας
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Αρτούρο Βιδάλ σε αναμέτρηση της Ίντερ με την Γιουβέντους στο "Μεάτσα" για το Κύπελλο Ιταλίας @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η κόντρα μεταξύ των Νέντβεντ και Ματεράτσι αναφορικά με τις επιτυχίες των Γιουβέντους και Ίντερ όχι μόνο παραμένει ανοιχτή αλλά στη μάχη μπήκε και ο γιος του αντιπροέδρου των μπιανκονέρι που σχολίασε με δηκτικό τρόπο τον Ιταλό παλαίμαχο μπακ.

Η Γιουβέντους ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της περασμένης δεκαετίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο κατακτώντας μεταξύ άλλων 9 διαδοχικά σκουντέτι από το 2011-12 μέχρι και τη περασμένη σεζόν, ωστόσο φέτος απειλείται σοβαρά να χάσει τα πρωτεία, με την Ίντερ να έχει αβαντάζ 10 πόντων έναντι των μπιανκονέρι 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής Serie A και να φαντάζει ως το φαβορί για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2010 και τη φοβερή χρονιά του τρεμπλ με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Όταν πήραμε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12 ο γιος μου πήγαινε στο λύκειο και τώρα οδηγεί αυτοκίνητο, πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο και το σκουντέτο είναι ακόμα δικό μας", είπε ο Πάβελ Νέντβεντ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "DAZN" θέλοντας να καταδείξει το τρομερό επίτευγμα της βέκια σινιόρα ακόμα και αν χάσει φέτος τα πρωτεία, με τα λόγια του ωστόσο αυτά να είναι "κόκκινο πανί" για τον Μάρκο Ματεράτσι.

Ο Ιταλός διεθνής μπακ έχει συνδέσει το όνομά του με τη Ίντερ και δεν είχε διάθεση να αφήσει να πέσουν χάμω τα λόγια του αντιπροέδρου των μπιανκονέρι, για να περάσει στην αντεπίθεση μέσω δυναμικής ανάρτητής του στο Instagram όπου έγραψε τα εξής:

"Πάβελ... όλοι τού ευχόμαστε να μπορέσει να δει την Γιουβέντους να κατακτήσει το Champions League πριν τελειώσει τις σπουδές του. Τα δικά μου παιδιά έχουν δει εμένα να κατακτώ το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο όταν ήταν στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό".

Φυσικά, το τρολάρισμα από πλευράς Ματεράτσι έφερε άμεση απάντηση, με το γάντι που πέταξε προς τον Πάβελ Νέντβεντ να το σηκώνει ο γιος του Τσέχου παλαίμαχου μέσου, Πάβελ Νέντβεντ Τζούνιορ, και να απαντάει και εκείνος μέσω των social media.

"Δεν με απασχολούν τα λόγια του Ματεράτσι. Απλά επειδή συνεχίζει να μιλάει για το παρελθόν, για γεγονότα που ναι μεν ήταν σημαντικά αλλά συνέβησαν πριν από δέκά χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, εμείς μιλάμε για το παρόν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να εμπλακεί, αφού ο πατέρας μου μίλησε για ένα πραγματικό γεγονός.

Λέγοντας αυτό, βλέπουμε ότι κάποιος είναι χαρούμενος με ένα τρόπαιο κάθε δέκα χρόνια ενώ άλλοι εξακολουθούν να είναι πεινασμένοι μετά από 18 τρόπαια σε 10 χρόνια.

Η απάντηση του γιου του Πάβελ Νέντβεντ στον Μάρκο Ματεράτσι
Η απάντηση του γιου του Πάβελ Νέντβεντ στον Μάρκο Ματεράτσι INSTASTORY ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΒΕΛ ΝΕΝΤΒΕΝΤ

ΥΓ: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση του Παγκοσμίου Κύπελλου του 2006 με την Ίντερ;", έγραψε χαρακτηριστικά στο Instastory. Μένει να δούμε αν ο Μάρκο Ματεράτσι θα κάνει νέα... guest εμφάνιση για να ρίξει και άλλο νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης των δύο ομάδων, η οποία τρύπησε το ταβάνι μετά το σκάνδαλο Calciopoli και τον υποβιβασμό της Γιουβέντους στην Serie B το καλοκαίρι του 2006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ