ΑΡΗΣ

Επικοινωνία Τσιώλη με Ονουάτσι

Επικοινωνία Τσιώλη με Ονουάτσι
INTIME SPORTS

Το 2006 ο Σάκης Τσιώλης βρισκόμενος στον πάγκο του Ιωνικού είχε επιλέξει να φέρει στην Ελλάδα τον Μπένζαμιν Ονουάτσι και πλέον πέντε χρόνια μετά δείχνει θετικός στο να δουλέψει μαζί του στον Άρη.

Το ενδεχόμενο εξάλλου να μείνει ελεύθερος μετά την κατάθεση προσφυγής που κατέθεσε χθες κατά της Καβάλας στην FIFA είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει ως σύμμαχο στο να αποτελέσει κάτοικο του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Νιγηριανός επιθετικός με την προσφυγή του εκτός της ελευθερίας του από την Καβάλα ζητάει και το ποσό των 146.000 ευρώ που του οφείλεται από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε χωρίς να αξιώνει ευρώ για την επόμενη διετία.

Εξέλιξη την οποία δεν περίμενε ο Τσιώλης για να έρθει σε μία πρώτη επικοινωνία μαζί του κάτι που ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έκανε ουσιαστικά στα τέλη Απριλίου λίγο μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για Άρη και Καβάλα.

Ένα τηλεφώνημα το οποίο επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Ονουάτσι σε επικοινωνία του Sport24.gr εντοπίζοντάς τον στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται με την οικογένειά του για διακοπές.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν και κατά πόσο θα προχωρήσει το φλερτ του Άρη με τον Νιγηριανό επιθετικό από την στιγμή που μείνει ελεύθερος από την Καβάλα κι ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουνε σίγουρα και άλλες δύο περιπτώσεις επιθετικών.

Η μία έχει να κάνει με τον 30χρονο διεθνή Αργεντινό Λουτσιάνο Φιγκερόα της Ροζάριο Σεντράλ με τον οποίο οι επαφές καλά κρατούνε όλες αυτές τις τελευταίες μέρες αλλά και με την ομάδα του για το πώς προχωράει η λύση του συμβολαίου του.

Κι όσο για την άλλη έχει να κάνει με τον 27χρονο διεθνή Αλβανό επιθετικό Χαμντί Σαλίχι της Ραπίντ Βιέννης σύμφωνα με δημοσίευμα αυστριακής ιστοσελίδας, Sport10.at, ο οποίος το 2004 είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Πανιώνιο.

Ο Σαλίχι αγωνίστηκε στο φετινό αυστριακό πρωτάθλημα με την Ραπίντ Βιέννης σε 32 παιχνίδια σημειώνοντας 18 γκολ ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2012.

Κατά τα άλλα για μεθαύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο σε ένα 48ωρο όπου αναμένεται να κλείσει το θέμα της υπογραφής του Νέρι Καστίγιο αλλά και ίσως και αυτό του Κώστα Καπετάνου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ