ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επικός Αλεξανδρόπουλος σε Ποντένσε: "Κοντέ, έλα στο πούλμαν να φύγουμε"

Ο Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
Ο Ντάνιελ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο κόντρα στη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε live στο Instagram έπειτα από την κατάκτηση του Conference League και καθυστερούσε την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την OPAP Arena, με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να τον βάζει... χέρι.

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στην OPAP Arena, έπειτα από την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε live στο Instagram, με συνέπεια να καθυστερήσει την αναχώρηση του πούλμαν των "ερυθρολεύκων" από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την πορεία του τροπαίου προς τον Πειραιά για τη φιέστα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πήρε την κατάσταση πάνω του και έγραψε στο live: "Έλα στο πούλμαν ρε κοντέ να φύγουμε"!

Επικός Αλεξανδρόπουλος σε Ποντένσε: "Κοντέ, έλα στο πούλμαν να φύγουμε"

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ