ΑΡΗΣ

Επιμένει για τον Λόπες

Επιμένει για τον Λόπες

Νέα παράταση μέχρι την Τετάρτη έδωσε ο Άρης στον Ντάντε Λόπες για να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας. Τι δήλωσε ο πατέρας του παίκτη για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Κι αν η αποστολή του Άρη μπορεί να αναχωρεί το μεσημέρι για το Ζέεφελντ της Αυστρίας και το τρίτο μέρος της προετοιμασίας ο Ντάντε Λόπες συνεχίζει να απασχολεί.

Παρά το γεγονός ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξαν να μην ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο τον 30χρονο διεθνή επιθετικό περισσότερο από το βράδυ της Δευτέρας άλλαξαν άποψη.

Η πρώτη παράταση ήταν μέχρι την επομένη το μεσημέρι, για χθες Τρίτη, μετά το σχετικό τηλεφώνημα του μάνατζέρ του και η δεύτερη για σήμερα μετά από την νέα επικοινωνία που υπήρξε όπου ο Λόπες θα πρέπει να απαντήσει αν αποδέχεται την τελική πρόταση του διακανονισμού.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης του είχε αποστείλει το υπογεγραμμένο της συμβόλαιο από την Παρασκευή και από εκείνο το χρονικό σημείο ανέμενε να το επιστρέψει με την δική του υπογραφή.

Κάτι που συνεχίζει να μην έχει γίνει αλλά από την στιγμή που δεν προχώρησε ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό ή το φλερτ με τον Βαγγέλη Μάντζιο ο Λόπεζ κέρδιζε έδαφος.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα abc.com της Παραγουάης ο πατέρας του Κάρλος Λόπες τόνισε σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Θα αποφασίσει τις επόμενες ώρες που θα πάει. Εμείς τον θέλουμε εδώ κοντά στην οικογένειά μας αλλά έχει συμφέρουσες προτάσεις από τους Άρη, Μπριζ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ Άρης ο Μανόλης Παπαστεριανός διετούς διάρκειας και ο Θανάσης Τοπούζης τριετούς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ