ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει η A Βola: "Ο Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό για να φύγει με προορισμό τη Σπόρτινγκ"

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης INTIME SPORTS

Με νέο δημοσίευμά της, η A Bola υποστήριξε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό για να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ.

Δεν κύλησαν περισσότερες από τρεις ημέρες από τότε που η A Bola υποστήριξε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιέζει τον Παναθηναϊκό να πει το "ναι" για τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ και οι Πορτογάλοι επανήρθαν με νέο δημοσίευμα για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Αυτή τη φορά σημείωσαν ότι ο αρχηγός των πράσινων θα εντείνει την πίεσή του προς το "τριφύλλι", σε μια εβδομάδα που τα "λιοντάρια" επιθυμούν να κλείσουν την υπόθεση - φορ είτε με την πολυπόθητη προσθήκη του Ιωαννίδη, είτε με το plan b, που αποτελεί ο 19χρονος Βραζιλιάνος Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα.

Η A Bola επιμένει ότι ο Ιωαννίδης θέλει να μετακομίσει στη Λισαβόνα για να αγωνιστεί στο Champions League και να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους, ενώ στο νέο δημοσίευμά της παρέθεσε ότι στη Σπόρτινγκ ελπίζουν"η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι έχουν δρομολογήσει να καλέσουν τον διεθνή επιθετικό για να συζητήσουν για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με την υπάρχουσα συμφωνία να εκπνέει το 2027 και το "τριφύλλι" να προτίθεται να προσφέρει μεγάλη αύξηση αποδοχών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ