ΠΑΟΚ

Επιμένει η Αλ Σαμπάμπ

Επιμένει η Αλ Σαμπάμπ
μεγκαχεντ

Η Αλ Σαμπάμπ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Μέγκαχεντ

Έτσι λοιπόν αύριο μπορεί ο Γιώργος Παράσχος να αποφασίζει σε ποιο παιχνίδι από τα τέσσερα που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ ο Μέγκαχεντ θα εκτίσει την ποινή του κάτι όμως που ίσως και να μην χρειαστεί να γίνει στην περίπτωση που αποφασιστεί από την διοίκηση της ΠΑΕ να τον παραχωρήσει στους πρωταθλητές της Σαουδικής Αραβίας.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Αλ Σαμπάμπ που είχε ενδιαφερθεί και πριν από 20 ημέρες για την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ επανήλθε χθες με νέα πρόταση. Υπενθυμίζεται πως η αρχική πρόταση που είχε φθάσει στα γραφεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για απόκτησή του Μέγκαχεντ ως δανεικού έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες.

Η άφιξη του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έβαλε φρένο στο ενδεχόμενο παραχώρησης του και τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε απαντήσει αρνητικά αλλά από χθες η νέα πρόταση αναφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Aποφασίζει ο Παράσχος
Τι μέλλει γενέσθαι όμως από εδώ και πέρα; Το όλο θέμα θα τεθεί αύριο υπόψη του Γιώργου Παράσχου προκειμένου να καταθέσει την άποψη του με τους διοικούντες της ΠΑΕ να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της πώλησης του Μέγκαχεντ.

Μάλιστα από την πλευρά τους οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες συζήτησαν το όλο θέμα και προσανατολίζονται να ζητήσουν ένα ποσό 600.000-700.000 ευρώ από την Αλ Σαμπάμπ που αν ανταποκριθεί το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν οι υπογραφές για την πώληση του Αιγύπτιου. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι το επόμενο 48ωρο θα είναι εξελίξεων.

Εκτός του ενδεχόμενου πάντως να υπάρξει πώληση του Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ στην Αλ Σαμπάμπ στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί έντονος προβληματισμός για τους δύο Βραζιλιάνος της ομάδας που ήρθαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τους Ίντιο και Πιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει επαφή διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με θέμα το μέλλον τους με τους δύο όπως φαίνεται να μην είναι σε θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει ζητηθεί από τον Γιώργο Παράσχο μέχρι αύριο να καταθέσει την άποψη του για το εν λόγο δίδυμο με τον ίδιο να θεωρεί ότι θα πρέπει να δοθεί μια μικρή πίστωση χρόνου.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη να υπάρξει φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα με τη συμμετοχή των Ίντιο και Πιά ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη άποψη προ των τελικών αποφάσεων.

Όσον αφορά το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας θα έλεγε κανείς ότι είναι το καλύτερο δυνατό με τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων να έχει διαδεχτεί την απογοήτευση που είχε ακολουθήσει του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μάλιστα για σήμερα ο Γιώργος Παράσχος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες θέλοντας να τους δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστούν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά μετά τα τρία παιχνίδια που είχαν δώσει σε εννιά μέρες (την περασμένη Κυριακή με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου, το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στην παράταση και χθες στο γήπεδο της Τούμπας και πάλι με τους "πράσινους").

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ