ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει η Μπιρμπίλη για γκρέμισμα Λεωφόρου

Επιμένει η Μπιρμπίλη για γκρέμισμα Λεωφόρου
Μπουλντόζα, έργα Βοτανικός

Η υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη, επιμένει για γκρέμισμα της Λεωφόρου, πριν ανεγερθεί ο Βοτανικός

Επιμένει η Μπιρμπίλη για Λεωφόρο

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, επιμένει στη θέση της, για γκρέμισμα της Λεωφόρου, πριν από την ολοκλήρωση των έργων στον Βοτανικό. Η δικηγόρος της είχε συνάντηση την Παρασκευή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα νομοθετική ρύθμιση για το έργο.

Πάντως οι "πράσινοι", οι οποίοι είναι αντίθετοι στην πρόταση της υπουργού, δεν χάνουν τα κεκτημένα, καθώς η θέση της κας Μπιρμπίλη δεν αφορά νέο νόμο, αλλά απλή νομοθετική ρύθμιση.

Η πρόταση βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του "τριφυλλιού", οι οποίοι θα τη μελετήσουν και με τη βοήθεια ειδικών συνταγματολόγων θα δουν πιο διεξοδικά το ζήτημα. Η απάντησή τους αναμένεται μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.

Αντιδράσεις από Ερασιτέχνη, αναμονή ΓΗΠΕΛ

Στο γεγονός αυτό αντέδρασε όπως και την προηγούμενη φορά που έγινε γνωστό ο Ερασιτέχνης, αφού όπως είχε γνωστοποιηθεί από του ανθρώπους του, ότι δεν θα υπάρχει χώρος για να στεγαστούν τα τμήματα του.

Ετσι, συγκάλεσαν άμεσα Δ.Σ. που αναμένονταν να γίνει το απόγευμα της Παρασκευής για να βρεθούν λύσεις και να τεθούν επί τάπητος όλες οι παραμέτρους.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του τονίζεται: " Ο ΠΑΟ θυμίζει εκ νέου την πάγια θέση του πέρι μη κατεδάφισης των εγκαταστάσεων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν την ολοκλήρωση και παράδοση των εγκαταστάσεων προς χρήση του ΠΑΟ στον Βοτανικό".

Στάση αναμονής τηρούν οι άνθρωποι της ΓΗΠΕΛ, αφού μπορεί να μην τοποθετήθηκε επίσημα ωστόσο ως ατμόσφαιρα βγαίνει πως έχουν δυσαρεστηθεί από την τελική ρύθμιση και δεν την αποδέχονται στη μορφή που παρουσιάστηκε.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ