ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένουν για Μάρτινς, Ιμπσον

Επιμένουν για Μάρτινς, Ιμπσον
Μάρτινς-σπόρτινγκ

Πρώτα θα "κλείσει" το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων" και μετά θα έρθει ο Πεσέιρο. Αποχαιρέτησε ο Εμπέντε

H "Record" στην ηλεκτρονική της μορφή φιλοξενεί σήμερα ένα άρθρο σχετικά με την περίπτωση του 25χρονου μέσου της Σπόρτινγκ, το οποίο τιτλοφορείται: " Ο Κάρλος Μάρτινς στα πλάνα του Παναθηναϊκού".

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον και άλλης ελληνικής ομάδας (ΑΕΚ) αλλά και ισπανικών συλλόγων για την περίπτωση του.

Ελπίδες ωστόσο για το "τριφύλλι" υπάρχουν περισσότερες καθώς υπάρχει η γνωριμία του παίκτη με τον Ζοσέ Πεσέιρο από την κοινή τους πορεία στο Αλβαλάδε.

" Αποτελεί έναν υποψήφιο προορισμό στην περίπτωση που ο Κάρλος αποδεσμευτεί από την Σπόρτιγκ" αναφέρει για τον Παναθηναϊκό το άρθρο ενώ τονίζει πως η απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ιδιο σκηνικό και με Ιμπσον


Η σειρά του πατέρα του Βραζιλιάνου μέσου της Πόρτο, Ίμπσον, Λάις Σίλβα, ήρθε στο να αποκαλύψει με την σειρά του πως στις προτάσεις που έχουν μεταξύ των συλλόγων από ομάδες της Ισπανίας είναι και αυτή του Παναθηναϊκού.

" Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας αλλά και από τον Παναθηναϊκό", ανέφερε φέρει σχετικά ο ο πατέρας του Βραζιλιάνου.

Στην Ελβετία ο Μπενάλιο

Τις προπονήσεις της Εθνικής Ελβετίας εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Αργεντινή (02/06), ακολουθεί ο Ντιέγκο Μπενάλιο, με τους συμπατριώτες δημοσιογράφους του υψηλόσωμου γκολκίπερ να μιλούν για το έντονο ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες.

Αποχαιρέτησε την Παιανία ο "Πέτρος"

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά από την Τρίτη και τυπικά, ο Πιερ Εμπεντε. Ο γνώριμος ως "Πέτρος" υπόγραψε σήμερα τη λύση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι" ενώ την "σκυτάλη" αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Θεοδωρίδης την προσεχή Παρασκευή, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του σε γερμανικό σύλλογο.

Ιβανσιτς: "Μείναμε χωρίς τίτλους"

Για αλλαγή σελίδας με την νέα χρονιά μετά από μια απογοητευτική φετινή σεζόν τονίζει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντρέας Ίβανσιτς. " Μείναμε χωρίς τίτλους" τονίζει στον τίτλο του και συμπληρώνει:

" Το Μάιο έληξε το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο καταλάβαμε την τρίτη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δυστυχώς η σεζόν δεν έκλεισε τόσο θετικά για τους φιλάθλους μας και παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε στα ντέρμπι, χάσαμε το μεγάλο μας στόχο, μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μείναμε χωρίς τίτλους, καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου χάσαμε από τη Λάρισα με 2-1. Ήταν στα αλήθεια μια μεγάλη απογοήτευση, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας τη νέα σεζόν".

Ισχυρός... Παναθηναϊκός


Στο γκρουπ των ισχυρών για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της νέας περιόδου θα είναι και τυπικά ο Παναθηναϊκός, αφού με 55.415 βαθμούς είναι στην 3η θέση της γενικής κατάταξης των συμμετεχόντων στη διοργάνωση, με τους Μπάγερν Μονάχου και της Αλκμααρ, να είναι πάνω από την ελληνική ομάδα.

Ετσι, η βαθμολογία του εξασφαλίζει την παρουσία του στους ισχυρούς τόσο για την κλήρωση του πρώτου γύρου (που έχει χαρακτήρα προκριματικού για τους ομίλους) όσο και σε αυτήν της φάσης των ομίλων.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ