ΕΥΡΩΠΗ

Επιμένουν για Πέτσκο, Άντερσον τα ξένα ΜΜΕ

Επιμένουν για Πέτσκο, Άντερσον τα ξένα ΜΜΕ
Άντερσον Πέτσκο

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σλάβομιρ Πέτσκο σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, που θεωρούν σχεδόν σίγουρη την μεταγραφή του στους πράσινους. Επιμένει ο βρετανικός Τύπος για δανεισμό του 'Άντερσον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό.

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τόσο και θα φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τους πράσινους να ενδιαφέρονται για διάφορους ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο διάστημα τα ονόματα των Πέτσκο και Άντερσον μονοπωλούν τα ξένα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πολωνικά site ο Παναθηναϊκός κρατάει στα χέρια του την υπόθεση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Σλάβομιρ Πέτσκο, τον οποίο θεωρούν βέβαιο πως θα έρθει τελικά στην Ελλάδα. Μοναδικό ερωτηματικό σύμφωνα με τους Πολωνούς είναι η λύση της συνεργασίας με τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος αμείβεται με αρκετά χρήματα.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Λεχ Πόζναν δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή. " Πιστεύουμε πως ο Πέτσκο θα μείνει αρκετό καιρό μαζί μας. Η Λεχ έχει δώσει πολλά στον ίδιο και φυσικά έχει πάρει. Κάνουμε μια προσπάθεια να βγούμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και γι' αυτό θέλουμε να μείνει κοντά μας", είπε ο προπονητής της ομάδας.

Τα πολωνικά ΜΜΕ ωστόσο θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει όποτε θέλει τον Πέτσκο, αφού η ρήτρα των 700.000 ευρώ στο συμβόλαιο του είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Νέα σενάρια για Άντερσον

Για τον Βραζιλιάνο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακούμε εδώ και ημέρες πως τον θέλει ο Παναθηναϊκός, όμως και την Τετάρτη γνωστές βρετανικές ιστοσελίδες επιμένουν πως οι πράσινοι έκαναν νέα πρόταση στους "κόκκινους διαβόλους" για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Άντερσον δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε στην Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός, ειδικά σε περίπτωση που συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Γενάρη, αποτελεί μια καλή επιλογή για τον 22χρονο άσο.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το Seri σου προσφέρει 16 διαφορετικές επιλογές για τον αγώνα για να παίζεις από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ