ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένουν οι Περουβιανοί

Επιμένουν οι Περουβιανοί
Γκαλίγιο

Οι Περουβιανοί επιμένουν οτι ο Γκαγίκιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με πιθανότερους προορισμούς την Ελλάδα και την Γαλλία.

Στο Περού φαίνεται να συνεχίζουν το... βιολί τους και να επιμένουν οτι ο Τζον Γκαγίκιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη με πιθανότερους προορισμούς την Ελλάδα (για λογαριασμό του Παναθηναϊκού) και την Γαλλία.
Ο διεθνής αμυντικός της Ουνιβερσιτάδ θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα μετακομίσει το φετινό καλοκαίρι, καθώς και η ομάδα του θέλει να επωφεληθεί από την μεταγραφή του και να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι Περουβιανοί υπολογίζουν τα έσοδα τους να είναι μεγαλύτερα, καθώς θα αξιώσουν χρήματα για την ανάδειξη και βελτίωση του παίκτη όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα τους.

"Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του στην Ευρώπη", δηλώνει η διοίκηση της ομάδας στην "Libero", που θέλει όσο τίποτε άλλο τα χρήματα αυτά, ενώ έχουν βρει στο πρόσωπο του αδελφού του "Τάισον", Ουίλντερ Γκαγίκιο, τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας (!).




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ