ΠΑΟΚ

Επίσημα πρόεδρος ο Ζαγοράκης

Επίσημα πρόεδρος ο Ζαγοράκης
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Στις 14:00 πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος για το διορισμό της νέας προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 18 Ιουνίου 2007, οι δύο νομικοί του ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ Δημοσθένης Στάθος και του ΑΣ Κατερίνα Γιαννακοπούλου, είχε επισκεφθεί το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Εκεί προχώρησαν στην κατάθεση αιτήματος προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για τον διορισμό νέας πενταμελούς διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό την ηγεσία του Θοδωρή Ζαγοράκη μαζί με τους Παναγιώτη Ποικιλίδη, Ηλία Βιολίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Ανδρέα Μανδρίνο.
Το συγκεκριμένο σχήμα επισημοποιήθηκε σήμερα με πρόεδρο τον «Τεό» και πλέον συνεχίζει την δουλειά που έχει ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο.

Παράσχος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport με αφορμή την χθεσινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League έδειξε να μην στέκεται τόσο στη σειρά των παιχνιδιών όσο στο να παρουσιαστεί το σύνολό του ανταγωνιστικό για κάθε αντίπαλο.

« Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον ΠΑΟΚ», παραδέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συνέχισε: « Αυτό που μετράει όμως πάνω από όλα δεν είναι η σειρά που θα αντιμετωπίσουμε τις αντίπαλες ομάδες αλλά να είναι η δική μας η ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα πρέπει να μένουμε στους αντιπάλους μας αλλά να έχουμε ως βασικό μας στόχο να κοιτάμε την δική μας που θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και να βλέπουμε όλα τα ματς το ίδιο».

Ναι με 250.000 ευρώ για Μίετσελ

Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε και επίσημα απέρριψε την πρόταση της Μπόχουμ ύψους 130.000 ευρώ για την απόκτηση του Μάρτσιν Μίετσελ.

Κίνηση αναμενόμενη και απόλυτα φυσιολογική αλλά στην περίπτωση που η γερμανική ομάδα επανέλθει φροντίζοντας να διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς της, δηλαδή αυτό να γίνει της τάξης των 250.000 ευρώ, τότε θα πρέπει θεωρηθεί σχεδόν σίγουρο πως η απάντηση θα είναι θετική. Πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πει το ναι στην πώληση του Πολωνού επιθετικού δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο.

Συζήτηση για τα εντός φιλικά
Συζήτηση για τα εν Ελλάδι φιλικά παιχνίδια έγινε ανάμεσα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ, που και σήμερα είχαν πολύωρες συσκέψεις στα γραφεία της ΠΑΕ. Στην διάρκεια αυτής αξιολογήθηκαν οι προτάσεις που έχουν φτάσει στην ΠΑΕ και οι αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα γίνεται από την παλαιά αίθουσα συνεντεύξεων στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία διαμορφώθηκε κατάλληλα για να ικανοποιήσει των αυξημένη κίνηση.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ