ΙΝΤΕΡ

Επίσημα στην Ίντερ ο Ρανιέρι

Επίσημα στην Ίντερ ο Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πλέον και τυπικά ο νέος προπονητής της Ίντερ, μετά την ανακοίνωση του μιλανέζικου συλλόγου. Τι είπε ο Ιταλός τεχνικός

Πριν οριστικοποιηθεί ακόμα το διαζύγιο με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο Ρωμαίος μάνατζερ έμοιαζε το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, του οποίου η πρόσληψη ανακοινώθηκε κι επισήμως από τους "νερατζούρι".

"Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι επίσημα ο νεός προπονητής της Ίντερ. Υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013. Άπαντες είναι ευχαριστημένοι που καλωσορίζουν το Ρανιέρι στο σύλλογο και εύχονται σε αυτόν και το επιτελείο του τα καλύτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ίντερ.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στην τηλεόραση της RAI, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση: "Η Ίντερ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος που έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα. Πρέπει να δώσουμε πίσω τον ενθουσιασμό στους παίκτες ώστε να αντιστραφεί το κλίμα".

Ο Ρανιέρι ήταν εκτός πάγκων από το 2011, όταν και έφυγε από τη Ρόμα. Προηγουμένως δούλεψε σε Γιουβέντους, Πάρμα, Βαλένθια, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Φιορεντίνα, Νάπολι και Κάλιαρι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ