ΟΜΟΝΟΙΑ

Επίσημα στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό | 19 Μαΐου 2024
Ο Στέφαν Γιόβετιτς πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό | 19 Μαΐου 2024 EUROKINISSI SPORTS | ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Στέφαν Γιόβετιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Στέφαν Γιόβετιτς έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, καθώς ανακοινώθηκε από την Ομόνοια, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Μαυροβούνιος φορ είχε ρίξει "γέφυρες" με τους ερυθρόλευκους, ώστε να επιστρέψει στον Πειραιά. Όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε και έτσι θα αγωνιστεί στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

"Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 34χρονος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός, Stevan Jovetic.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 8.

Ο Stevan Jovetic έχει να επιδείξει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα με επιτυχίες και διακρίσεις. Την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του UEFA Conference League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία των «ερυθρόλευκων».

Στον τελικό του UEFA Conference League είχε για αντίπαλο την ACF Fiorentina, μια ομάδα στην οποία άφησε την «σφραγίδα» του καθώς εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας έχοντας συμμετοχές και στο UEFA Champions League.

Η επιτυχημένη παρουσία του στην ACF Fiorentina οδήγησε σε σπουδαία μετεγγραφή στη Manchester City, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το League Cup, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε άλλον ένα σπουδαίο Σύλλογο, την Inter Milan. Έπειτα παραχωρήθηκε με υποσχετική στη Sevilla FC και κατά τη θητεία του στον Ισπανικό Σύλλογο ξεχώρισαν τα δύο γκολ που σημείωσε σε βάρος της Real Madrid σε διάστημα τριών ημερών.

Μετά την αποχώρηση του Kylian Mbappé από την AS Monaco η Γαλλική ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του Jovetic τον αντικαταστάτη του, δίνοντάς του τον αριθμό 10 που φορούσε ο Γάλλος σούπερ σταρ. Το 2021 με τη μεταγραφή του στην Hertha BSC έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα και ο δεύτερος που πέτυχε γκολ και στα πέντε.

Το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής το πραγματοποίησε σε ηλικία 16 χρόνων με τη φανέλα της FK Partizan, της οποίας έγινε αρχηγός ένα χρόνο αργότερα, ο νεαρότερος στην ιστορία του Συλλόγου, ενώ στη συνέχεια πανηγύρισε το νταμπλ. Είναι ο αρχηγός της εθνικής Μαυροβουνίου, ενώ αναδείχθηκε δύο φορές ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Stevan Jovetic στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!".

TAGS ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ