PREMIER LEAGUE

Επίσημα στην Σάντος ο Ρομπίνιο

Επίσημα στην Σάντος ο Ρομπίνιο
ρομπίνιο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως συμφώνησε με την Σάντος για τον δανεισμό του Ρομπίνιο

Ο Ρομπίνιο την Κυριακή θα πάει στο Σάο Πάουλο για να ενσωματωθεί με την "Peixe", στην οποία θα έχει συμπαίκτη τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.
Ο 26άχρονος επιθετικός είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Σάντος, στην οποία αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2005, όταν και πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το 2003 μάλιστα, σε ηλικία 19 ετών έπαιξε σε τελικό του Copa Libertadores, ενώ γενικότερα εκείνη την περίοδο έκανε σπουδαίες εμφανίσεις μαζί με τον Ντιέγκο, οποίος αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους.

Μπορεί να ήταν βασικός στην εθνική Βραζιλίας με τον Λουΐς Φαμπιάνο στην επίθεση, αλλά δεν είχε εγγυημένη θέση στην 11άδα της Σίτι και με το Μουντιάλ να πλησιάζει ήταν δυσαρεστημένος και φυσικά δεν ήθελε να ρισκάρει.



"O Ρομπίνιο είναι κάποιος που χρειαζόταν να παίζει πάντα βασικός και του ευχόμαστε τα καλύτερα για αυτήν την περίοδο του δανεισμού", τόνισε ο τεχνικός των "πολιτών", Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η Σίτι είχε αποκτήσει τον Βραζιλιάνο την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού το 2008 και είχε δώσει στην Ρεάλ 32.500.000 λίρες.










TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ