ΤΣΕΛΣΙ

Επίσημα στην Τσέλσι ο Σάντσο: "Εμβληματικός σύλλογος, είχα είδωλα τους Ντρογκμπά και Λάμπαρντ"

Επίσημα στην Τσέλσι ο Σάντσο: "Εμβληματικός σύλλογος, είχα είδωλα τους Ντρογκμπά και Λάμπαρντ"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ TWITTER

Η Τσέλσι επισημοποίησε τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο εξτρέμ να μιλάει με ενθουσιασμό για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Λονδρέζων.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε ούτε παρόν ούτε μέλλον από τη στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο ο Έρικ τεν Χαχ και το γυαλί στη μεταξύ τους σχέση έχει ραγίσει προ πολλού, με την Τσέλσι να εμφανίζεται την πλέον κατάλληλη στιγμή για να βγάλει τον Τζέιντον Σάντσο από το αδιέξοδο.

Οι μπλε του δυτικού Λονδίνου διαπραγματεύτηκαν με τους κόκκινους διαβόλους τα τελευταία 24ωρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και τελικά έκλεισαν το deal για το μονοετή δανεισμό του (με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι του 2025), με τον 24χρονο Άγγλο διεθνή εξτρέμ να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα αργά το βράδυ του Σαββάτου και να μην κρύβει τη χαρά του μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το Λονδίνο είναι το μέρος που μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

Ήταν λίγο τρελά τα πράγματα αφού έγιναν όλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αλλά είμαι ευτυχισμένος που επιτέλους έγινε το deal.

Η Τσέλσι είναι εμβληματισκός σύλλογος. Μεγαλώνοντας, τα είδωλά μου ήταν οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο, όπως εκείνοι.

Είναι ωραίο το συναίσθημα", τόνισε το νέο απόκτημα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην League Phase του Conference League, για να συμπληρώσει για το συναπάντημά του με τον Έντσο Μαρέσκα:

"Ο προπονητής ήταν εκείνος που μου εξήγησε το σχέδιο. Τον ήξερα από την εποχή που ήταν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Σίτι.

Μου μίλησε στο τηλέφωνο για το πλάνο της Τσέλσι και για αυτό που χτίζει και για έναν νέο παίκτη όπως εγώ, ήταν κάτι το συναρπαστικό. Ανυπομονώ να αρχίσω.

Απολαμβάνω το στιλ παιχνιδιού του. Οι εξτρέμ όταν παίρνουν τη μπάλα, τού αρέσει να πηγαίνουν "ένας εναντίον ενός". Κάνουμε αρκετούς συνδυασμούς με τα "10άρια" και τους επιθετικούς. Αυτό το στιλ παιχνιδιού είναι θεαματικό και μου αρέσει".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ