ΙΝΤΕΡ

Επίσημα συγγνώμη από Μπαλοτέλι

Επίσημα συγγνώμη από Μπαλοτέλι
Μουρίνιο-Μπαλοτέλι-Ίντερ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ζήτησε επίσημα συγγνώμη μετά από τετ α τετ με Μουρίνιο και επιστρέφει κόντρα στη Μπολόνια

Οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πινετίνα στο πλαίσιο της προπόνησης των "νερατζούρι, με τον διευθυντή Λέλε Οριάλι να παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή, και φαίνεται πως οι εξηγήσεις του "Super Mario" βρήκαν ανταπόκριση από τον Πορτογάλο τεχνικό.
Κάτι τέτοιο μαρτυράει άλλωστε το γεγονός ότι στις 15:27 (τοπική ώρα) αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ιταλίας δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι, όπου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του το προηγούμενο διάστημα.

"Λυπάμαι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα. Είμαι ο πρώτος που υποφέρει εξαιτίας της επειδή λατρεύω το ποδόσφαιρο και θα ήθελα να παίζω και τώρα περιμένω σιωπηλά για να μπορέσω να επιστρέψω χρήσιμος στην ομάδα μου.

Θα ήθελα να μην χρειαστεί να σκέφτομαι το παρελθόν, αλλά αντίθετα να κοιτάζω μπροστά για να συγκεντρωθώ στις επόμενες υποχρεώσεις και να είμαι έτοιμος", ήταν η απολογία του 19άχρονου επιθετικού μέσα από την ιστοσελίδα της Ίντερ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Μπαλοτέλι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ίντερ για την αναμέτρηση με τη Μπολόνια στο "Μεάτσα" το Σάββατο, με τον Μουρίνιο να μην υπολογίζει σε αυτό το ματς τους τιμωρημένους Ζανέτι, Μάικον, Λούσιο και Ετό, και να έχει αμφίβολο τον Σνάιντερ που νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ