ΑΡΗΣ

Επίσημο αντίο σε Ναφτί

Επίσημο αντίο σε Ναφτί
Μπομπαντίγια

Μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μεντί Ναφτί. Χωρίς Μπομπαντίγια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι "κιτρινόμαυροι".

Η αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από τον πάγκο του Άρη, άλλαξε τα δεδομένα σχετικά με τον Ναφτί. Ο ποδοσφαιριστής υπολογιζόταν από τον Αργεντινό, κάτι που έπαψε να ισχύει από τη στιγμή που έφυγε.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι από τη φετινή παρουσία του Γαλλοτυνήσιου, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα το τελευταίο δίμηνο ήταν σε αναζήτηση ομάδας, αλλά ακόμα δεν είχε καταφέρει να δεχτεί κάποια πρόταση, έτσι η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Μεντί Ναφτί, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Χάνει ΠΑΟΚ ο Μπομπαντίγια

Ο Μποπαντίγια είχε τιμωρηθεί όταν ήταν στην Γκλάντμπαχ με πέντε αγωνιστικές, ενώ είχε προλάβει να εκτίσει μόλις τις τέσσερις.

Η γερμανική ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ και έτσι ο Μιχαλήτσος θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους Κόκε-Τσέζαρεκ. Όσον αφορά στους νεοαποκτηθέντες Σακάτα και Ντανίλο θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφού τα δελτία τους εκδόθηκαν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ