ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Ο Ροντινέι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2027 θα είναι ο Ροντινέι, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να ανακοινώνει το βράδυ της Πέμπτης (19/9) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μπακ.

Ερυθρόλευκος και μετά από το καλοκαίρι του 2025 ο Ροντινέι! Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμούσε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο μπακ, έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι και θέλοντας παράλληλα να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την παραμονή του, και για αυτό ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027.

Ο Ροντινέι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Ο Ροντινέι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027 EUROKINISSI SPORTS | ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αυτό έγινε μέσω συζητήσεων που έλαβαν χώρα μέσα στην ημέρα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων για την υπόθεση του πελάτη του (το προηγούμενο συμβόλαιο είχε ισχύ ως το 2025), με τον Ροντινέι να γίνεται ο τρίτος κατά σειρά αμυντικός της ομάδας που προχώρησε σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μετά από τους Ρέτσο και Ντόη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ροντινει είχε υπογράψει στις 11 Δεκεμβρίου 2022 συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευους διάρκειας 2,5 ετών και στη μέχρι τώρα παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι έχει να επιδείξει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 4 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ