ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επίσημο: Τέλος η σεζόν για τον Ρόδρι, λόγω ρήξης χιαστού

Manchester City's Rodri lays on the pitch after collision during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Rodri lays on the pitch after collision during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Ρόδρι τέθηκε και επισήμως νοκ-άουτ για όλη τη φετινή αγωνιστική σεζόν, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει κάνει γνωστό πως ο Ισπανός διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο, στο ματς πρωταθλήματος με την Άρσεναλ στο "Έτιχαντ".

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι είχαν πάρει ήδη τα μαντάτα από την Ισπανία, όταν αποκαλύφθηκε πως οι εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Ρόδρι έδειξαν πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, με την επιβεβαίωση της άσχημης αυτής είδησης να γίνεται δύο 24ωρα αργότερα από το σύλλογό του.

"Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει πως ο Ρόδρι υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο, στο πρώτο μέρος του ισόπαλου 2-2 με την Άρσεναλ.

Ο μέσος ταξίδεψε στην Ισπανία για να ζητήσει αυτή την εβδομάδα συμβουλές από ειδικούς, μετά από τα αρχικά τεστ που έγιναν στο Μάντσεστερ.

Η αξιολόγηση παραμένει σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού και η αναμενόμενη πρόγνωση.

Όλοι στο σύλλλογο τού εύχονται ταχεία ανάρρωση και θα σας ενημερώνουμε τακτικά σχετικά με το χρόνο αποθεραπείας του", ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές Αγγλίας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ