ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσκεψη έκπληξη του Ζο στου Ρέντη

Επίσκεψη έκπληξη του Ζο στου Ρέντη
ντουντου πανηγυρικο

Ο Βραζιλιάνος, Ζο, πήγε Ρέντη αλλά η ΠΑΕ διαψεύδει μεταγραφικά σενάρια. Ο Ντουντού στα καλύτερα του

Ο σέντερ φορ της Έβερτον πέρασε την Παρασκευή από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη είδηση. Η παρουσία του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού δεν άργησαν, όμως από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ διαψεύδουν κάτι τέτοιο και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο.
Αντίθετα υποστηρίζουν πως ο Ζο βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να μιλήσει με συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος σέντερ φορ ήταν από τους παίκτες που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζο που αγωνίζεται στην Έβερτον (σκόραρε και κόντρα στην ΑΕΚ για το Εuropa League) δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι, ήταν συμπαίκτης με τον Ντουντού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντουντού... στα καλύτερά του

Ο παραπάνω τίτλος δεν είναι δικό μας συμπέρασμα από τις τελευταίες εμφανίσεις του Ντουντού αλλά προκύπτει από δηλώσεις του ίδιου σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα "opovo.com.br" (πατήστε εδώ ) υπογράμμισε πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική Βραζιλίας τονίζοντας πως παραμένει όνειρό του η επιστροφή στην "σελεσάο".

Για την Εθνική Βραζιλίας και την κατάσταση που βρίσκεται είπε: "Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στην Εθνική. Ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ακόμα έχω πίστη στον εαυτό μου. Θα περιμένω μέχρι το τέλος. Είναι όνειρό μου. Είμαι λυπημένος, όμως πιστεύω ότι έχω όλα τα χαρακτηριστικά για να βρεθώ στην αποστολή. Είμαι καλά στην ψυχολογία μου και διανύω την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου στην Ελλάδα".

Για τις διαφορές που έχει συναντήσει στις χώρες που έχει αγωνιστεί (Ιαπωνία, Γαλλία, Βραζιλία, Ρωσία, Ελλάδα): "Είναι μικρές οι διαφορές. Ρωσικά, ιαπωνικά και γαλλικά μπορώ μόνο να μιλήσω τα βασικά. Στην Ελλάδα όλοι μιλούν αγγλικά και προσπαθώ να τα μάθω. Σχετικά με τη χώρα, νομίζω ότι κάθε μέρος έχει την ιδιαιτερότητά του. Η Ιαπωνία έχει ανεπτυγμένη τεχνολογία, ενώ στη Γαλλία δεν έκατσα πολύ. Στη Ρωσία ωρίμασα πολύ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα, όμως, το κλίμα είναι πολύ καλό και οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς εδώ και το ξέρουν".

Ερωτηθείς για το αν το γεγονός πως παίζει στην Ελλάδα παίζει ρόλο για τη μη κλήση του στην "σελεσάο" ο Ντουντού το αρνήθηκε φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Φυσικά και όχι, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος παραμένει απαραίτητος στην Εθνική, παίζει σε μία εξίσου μεγάλη ομάδα της Ελλάδας τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να μην έχουμε την προβολή και την αίγλη της Ισπανίας, της Αγγλίας ή της Ιταλίας, αλλά η ομάδα μου αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή στη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ".

Οι Βραζιλιάνοι δεν έχασαν την ευκαιρία και ρώτησαν τον Ντουντού αν σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα αλλά η απάντηση μάλλον δεν τους ικανοποίησε: "Δεν μου περνάει από το μυαλό. Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στην Ευρώπη. Έχω την ευκαιρία να πάρω πολλές εμπειρίες εδώ και μία ημέρα να αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα".

Προπονήθηκε ο Λεονάρντο

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν και την Παρασκευή τις διπλές προπονήσεις (11:00, 18:00), με τον Λεονάρντο να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

Αντίθετα ο Ντάρμπισιρ που είχε ίωση, το πρωί παρέμεινε στο σπίτι του, συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή, ενώ το απόγευμα συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Όσο για τον Ντιόγκο συνέχισε, πρωί και απόγευμα, το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.

Το Σάββατο οι Πειραιώτες θα προπονηθούν το πρωί (11:00). Την Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ για την Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 11:00 και στις 18:00.

*Η UEFA ενημέρωσε, μέσω της Ε.Π.Ο., την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ότι παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης, που θα γίνει στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 20/10, θα είναι ο Αυστριακός Wolfgang Thierrichter.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ