ΑΡΗΣ

Επίσκεψη με στήριξη και υπομονή

Επίσκεψη με στήριξη και υπομονή
INTIME SPORTS

Οπαδοί του Άρη επισκέφτηκαν τους παίκτες της ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης, τονίζοντας πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους στηρίξουν οικονομικά.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Άρη το πρωί στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μετά την διήμερη αποχή συνδυάστηκε και με την επίσκεψη οπαδών.

Η παρουσία τους είχε να κάνει όχι τόσο με το να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Μανουέλ Μασάδο αλλά να τους μιλήσουν εκφράζοντας μέσα από το ό,τι τους είπανε, την στήριξή τους στο οικονομικό κομμάτι και την οικονομική καθυστέρηση.

"Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να ξέρετε ότι ήμαστε στο πλευρό σας. Δεν ξέραμε το μέγεθος του προβλήματος, αλλά σας ζητάμε να κάνετε υπομονή λίγο καιρό ακόμη και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσετε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν και να μην επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά τώρα που ήμασταν κοντά στον στόχο των πλέι οφ", ήταν τα λεγόμενα των οπαδών του Άρη.

Ακολούθησε μία συζήτηση όπου οι αρχηγοί του Άρη τους εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν στην διήμερη αποχή.

Όσον αφορά την προπόνηση, στα ευχάριστα για τον Μασάδο ήταν το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη είχε στην διάθεσή του τους Σάκη Πρίττα, Νοέ Ακόστα και Γιάννη Γιαννιώτα που προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Κάτι που σημαίνει ότι ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Άρη μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας για μοναδικό του απόντα τον τιμωρημένο Κώστα Καζναφέρη.

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το επενδυτικού ενδιαφέροντος ταξίδι της αντιπροσωπείας της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην Γενεύη της Ελβετίας για την πραγματοποίηση του κρίσιμου ραντεβού με την μία από τις δύο υποψήφιες εταιρείες.

Όπως ήταν γνωστό από πλευράς της ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκαν ο πρόεδρός της, Αθανάσιος Αθανασιάδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης, και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με την επιστροφή να έχει προγραμματιστεί για το βράδυ με τον πρώτο που θα ενημερωθεί σχετικά να είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση του συμβουλίου της Λέσχης Φίλων το οποίο με την σειρά του θα κληθεί να ενημερώσει τα μέλη της στην έκτακτη γενική συνέλευση με την νέα της ημερομηνία να παραμένει άγνωστη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ