ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Επίσκεψη σε Γυμνάσιο

Επίσκεψη σε Γυμνάσιο
INTIME SPORTS

Εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Δόξας, επισκέφτηκαν Γυμνάσιο της Δράμας στο πλαίσιο της δημιουργίας της "μαθητικής κερκίδας"

Επίσκεψη στο έκτο Γυμνάσιο Δράμας πραγματοποίησαν την Παρασκευή εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Δόξας.

Ο Γενικός Αρχηγός κ. Αντώνης Κασδοβασίλης μαζί με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μετέβησαν στο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και παρέδωσαν στους υπευθύνους του γυμνασίου να συμπληρωθεί μία λίστα με μαθητές που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με το Διαγόρα από την κερκίδα που θα οργανωθεί να τους φιλοξενήσει και να αποτελέσει τη "μαθητική κερκίδα".

Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, στα γραφεία της Δόξας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των διοικήσεων του Γ.Σ. και της ΠΑΕ με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Δράμας, η οποία αποτελείτο από τον Πρόεδρο του κ. Χαρακίδη Κυριάκο και τα μέλη του Δ.Σ. Καμπουρίδη Γαβριήλ και Γρηγορίου Κυριάκο.

Ήταν μία συνάντηση σε άψογο κλίμα, όπως και όσες προηγήθηκαν με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς της Δράμας, με στόχο την δημιουργία κλίματος συνεργασίας με την τοπική κοινωνία. Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι δυνατότητες συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τις διοικήσεις του Γ.Σ. και της ΠΑΕ Δόξας.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ