ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσκεψη σε σχολεία

Επίσκεψη σε σχολεία

Οι παίκτες του Παναιτωλικού την Τετάρτη (9/11) θα επισκεφθούν σχολεία του νομού Αιτωλοακαρνανίας και θα γίνουν ομιλίες και συζητήσεις για θέματα βίας και ρατσισμού. Με απουσίες η προπόνηση της Τρίτης (8/11)

Οι παίκτες του Παναιτωλικού, συνεχίζουν την επαφή με τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο να διευρύνουν με κοινή προσπάθεια το μέτωπο για την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού.

Αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του τεχνικού επιτελείου, της διοίκησης, αλλά και του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, θα επισκεφτούν την Τετάρτη (9/11) Σχολεία του νομού.

Συγκεκριμένα ένα γκρουπ θα επισκεφτεί (11.00) το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας, και ένα δεύτερο γκρουπ (10.30 ) το 3o και 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων θα γίνουν ομιλίες και συζητήσεις για θέματα βίας και ρατσισμού, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προτρέπει τους μαθητές να συμμετάσχουν με κείμενα, ζωγραφιές, συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού, τα οποία θα συμπεριλάβει σε έκδοση που ετοιμάζει και θα διανεμηθεί στην περιοχή, επιβραβεύοντας με δώρα τις καλύτερες συμμετοχές.

Επίσης, τους καλεί να πάρουν μέρος σε τουρνουά ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο, με τη συμμετοχή ομάδων Γυμνασίων – Λυκείων που θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό, παρουσία όλων των μαθητών του νομού στις κερκίδες του γηπέδου.

Με απουσίες η προπόνηση

Στο μεταξύ, με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (8/11) για τον Παναιτωλικό, καθώς έλειπαν οι διεθνείς Χαριστέας, Θεοδωρίδης, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς και ο Μεζάκ που πήρε άδεια.

Καμαρά, Τζενάμο, Καραμαλίκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν πήρε μέρος ο Μεταξούλης που έχει υποστεί διάστρεμμα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο Νο 4 του EMILEON SportCenter, καθώς στο γήπεδο Νο 5 που χρησιμοποιούσε ως τώρα ο Παναιτωλικός, άρχισαν εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στον ίδιο χώρο στις 15.00.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ