ΑΡΗΣ

Επίσκεψη στην προπόνηση

Επίσκεψη στην προπόνηση
INTIME SPORTS

Μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης έδωσε το απόγευμα το παρών στην προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου

Παρόντος μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Σκοπός της παρουσίας της ήταν να υπάρξει ομιλία τόσο προς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και ειδικότερα από κοινού στους Μάκη Κατσαβάκη και Μάρκο Βελλίδη.

Λογική που έχει να κάνει ώστε να θεωρηθεί λήξαν το ότι συνέβη μεταξύ τους λίγες ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού προ δεκαημέρου με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ για το βράδυ έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση μεταξύ των νομικών που έχουν εξουσιοδοτηθεί από την ΚΜΑ με σκοπό να συντάξουν την αίτηση που θα κατατεθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Μία εξέλιξη που έχει να κάνει με την πρόθεση η κατάθεση της αίτησης να κατατεθεί ως την Πέμπτη ώστε την Παρασκευή να ξέρουν αν το δικαστήριο θα χορηγήσει την προσωρινή διαταγή αναστολής που θα δώσει ανάσα στη διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης για το επόμενο δίμηνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ