ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού

Επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού
Ατρόμητος

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατρόμητου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (17/12/2007) τις φυλακές του Κορυδαλλού

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Οι υπάλληλοι του σωφρονιστικού καταστήματος αλλά και οι κρατούμενοι υποδέχθηκαν με θέρμη τους Δημήτρη Γελαδάρη, Βασίλη Ρόβα και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη οι οποίοι πέρασαν τις πόρτες των φυλακών μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μπαταγιάννη που τους συνόδεψε. Οι παίκτες μίλησαν με τους κρατούμενους, τους ευχήθηκαν καλές γιορτές αλλά και να επανενταχθούν όσο το δυνατόν συντομότερα πάλι στο κοινωνικό σύνολο. Κατόπιν, τους μοίρασαν αθλητικό υλικό της ομάδας καθώς και μπάλες που δέχθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά. Μάλιστα οι κρατούμενοι υποσχέθηκαν στους παίκτες του Ατρόμητου ότι σε όλους τους αγώνες που θα δίνουν εντός του σωφρονιστικού καταστήματος θα φορούν την εμφάνιση που τους έδωσε σήμερα η ομάδα και τόνισαν συγκινημένοι ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν τον έπαινο γιατί ένιωσαν ότι δεν είναι απομονωμένοι από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο".

Στο Βέλγιο ο Όγιος

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Όγιος μαζί με τον team manager Γιάννη Αγγελόπουλο και τον διερμηνέα της ΠΑΕ Τάσο Παυλίδη για να επιθεωρήσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Άντερλεχτ. Στα αγωνιστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη όπου εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Λουτσιάνο.

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να βρίσκεται ο Λουκάς Τρέχο ο οποίος φαίνεται να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και αύριο ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα ξεκινήσει κανονικά προοπονήσεις. Ούτως ή άλλως δεν θα είναι στη διάθεση του Όγιος αφού είναι τιμωρημένος, μαζί με τον Λουτσιάνο.

Ο Ατρόμητος θα πάρει 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Αστέρα όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.







TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ