ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επίσκεψη στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Επίσκεψη στο "Χαμόγελο του Παιδιού"
INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρομήτου, επισκέφθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά το "Χαμόγελο του Παιδιού" μοιράζοντας δώρα και πολύ αγάπη

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος βρέθηκε την Τετάρτη στο "Χαμόγελο του Παιδιού", για να μοιράσει χαμόγελα, ευχές, ελπίδα αλλά και δώρα στα παιδιά που χρειάζονται αγάπη. Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικούς τμήματος αποτελούμενη από τους Πασχάλη Μελισσά, Εδουάρντο Μπρίτο και Γιάννη Σκόνδρα μαζί με την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου ένιωσαν για λίγες ώρες παιδιά, μαζί με τα παιδιά.

" Τέτοιες μέρες που είναι μέρες χαράς για όλους και ειδικά για τα παιδιά νιώθουμε πολύ χαρούμενοι γιατί κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το "Χαμόγελο του Παιδιού" νιώθουμε ότι είμαστε κι εμείς μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας. Η σκέψη μας είναι πάντα σε αυτά τα παιδιά" δήλωσε η Κάτια Κοξένογλου, την ώρα που οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν να δίνουν στα παιδιά τα δωράκια τους και να παίζουν μαζί τους.

Η αντιπροσωπεία των "κυανόλευκων" αποχαιρέτησε τα παιδιά με την υπόσχεση ότι θα συναντηθούν όλοι μαζί ξανά του χρόνου και εκείνα ανταπέδωσαν με μια πολύ ζεστή χριστουγεννιάτικη αγκαλιά.

Στα αγωνιστικά, το πρωί η ομάδα έκανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι για να κάνουν χρήση της χριστουγεννιάτικης άδειας τους. Το επόμενο ραντεβού των παικτών και του τεχνικού τιμ είναι για την ερχόμενη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ