ΑΡΗΣ

Eπίσκεψη στο Δημαρχείο

Eπίσκεψη στο Δημαρχείο
Αρης, πρώτη προπόνηση

Το Δημαρχείο του Αλμπερτβίλ επισκέφτηκε η αποστολή του Άρη, Γαλλικό ενδιαφέρον για Χαλκιά, σε τρεις εβδομάδες επιστρέφει ο Γκαρθία

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή ο Γάλλος Δήμαρχος Αλμπέρ Ζιμπελό ευχαρίστησε την ΠΑΕ Άρης για την απόφασή της να επιλέξει το Αλμπερτβίλ για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά. "Είμαστε μια μικρή πόλη 20.000 κατοίκων, αλλά αγαπούμε τον αθλητισμό και μετά την εμπειρία της διεξαγωγής χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε πλέον την τεχνογνωσία για την φιλοξενία επαγγελματικών ομάδων.
Κάθε καλοκαίρι έρχονται στην πόλη μας πολύ μεγάλες ομάδες, ειδικά της Γαλλίας. Μάλιστα την τελευταία φορά που έκανε εδώ προετοιμασία η Λανς κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα κι ευχόμαστε την ίδια τύχη να έχει και ο Άρης στην Ελλάδα"
, δήλωσε ο κ. Ζιμπελό.

Τον Γάλλο Δήμαρχο ευχαρίστησαν ο Ισπανός προπονητής του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Νεμπεγλέρας, οι οποίοι πρόσφεραν μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και πολλά άλλα δώρα.

Σεντ Ετιέν και Τουλούζ για Χαλκιά

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μπορεί να επιθυμεί την παραμονή του Κώστα Χαλκιά στο δυναμικό της ομάδας με την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει Σεντ Ετιέν και Τουλούζ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σεντ Ετιέν και Τουλούζ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα κάτι για το οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια των προηγούμενων ημερών. Οι μάνατζερ των δύο γαλλικών ομάδων αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πότε ακριβώς λήγει το συμβόλαιο του Χαλκιά με τον Άρη, τι όρους περιλαμβάνει και άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Στα συγκεκριμένα φιλικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκαν και αρκετοί μάνατζερ των οποίων την προσοχή τράβηξε η πολύ καλή απόδοση του Χαλκιά, αλλά μέχρι στιγμής το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει δεν έχει εκφραστεί ακόμη μέσω κάποιας επίσημης πρότασης.

Τρεις εβδομάδες ο Γκαρθία

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Γιόναν Γκαρθία στην προπόνηση της Πέμπτης διαπιστώθηκε μετά τις χθεσινές εξετάσεις που υποβλήθηκε βαρύ και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα λοιπόν με το χρονικό διάστημα της απουσίας του ο Ισπανός μέσος θα είναι υεθεί και πάλι στην διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κατά τα άλλα ο Χαβίτο έχει αρχίσει να ανεβάζει και πάλι ρυθμούς μετά τα σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία δέχτηκε στο φιλικό της Τετάρτης με την Μαρσέιγ, ενώ μόνοι τους συνεχίζουν να προπονούνται οι Κόκε που αναμένεται σε μιάμιση περίπου εβδομάδα να είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ και Σιστόν.

Ο Νάτσο Γκαρσία από χθες ενσωματώθηκε μεν με την υπόλοιπη ομάδα όμως ο διεθνής Βολιβιανός δεν μπορεί ακόμα να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Χουάν Κάρλος Ολίβα κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τέλος τους Κολτσίδα και Ρονάλντο συνεχίζουν να ακολουθούν και αυτοί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με την επιστροφή τους να αναμένεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ