ΠΑΟΚ

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο
Παοκ-Ιπποκράτειο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, η διοίκηση της και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφτηκαν την παιδιατρική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, η διοίκηση της και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφτηκαν την παιδιατρική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και ευχές στους μικρούς φίλους και στις οικογένειες τους.
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Τμημάτων Υποδομής πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, της Τετάρτης 19/12, στο Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους 240 αθλητές και γονείς της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι μικροί μελλοντικοί αστέρες του Δικεφάλου ενθουσιάστηκαν από τις πολυάριθμες εκπλήξεις που τους επιφύλασσε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ενσωματώθηκε ο Μπαλάφας

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και στην οποία πήρε κανονικά μέρος και ο Μπαλάφας.
Κατά τα άλλα ο Βαγγελής έκανε θεραπεία, ενώ οι Ορφανός, Σνάουτσνερ, Ίλιεφ και Αραμπατζής γυμνάστηκαν μόνοι τους. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Ολλανδός Κνολ, ενώ απουσίαζαν οι Χαραλάμπους που ταλαιπωρείται από ίωση και Ισπανός Γκονζάλεζ που υπέστη θλάση στην χθεσινή προπόνηση.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ