ΑΕΚ

Επίσκεψη στους Δελφούς, κοντά σε Ταυλαρίδη

Επίσκεψη στους Δελφούς, κοντά σε Ταυλαρίδη
αεκ-πανηγυρικο INTIME SPORTS

Τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών επισκέφτηκε η αποστολή πριν το ματς με Λεβαδειακό. "Μπλόκο" στους οπαδούς

Αυτός ήταν η επίσκεψη της αποστολής στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, με το πούλμαν της ΑΕΚ να μεταβαίνει στις 11:00 το πρωί στους Δελφούς, με αποκλειστικό στόχο οι παίκτες να ξεφύγουν λίγο από τα τετριμμένα και την συνηθισμένη καθημερινότητα που επιβάλλουν οι αγώνες και οι προπονήσεις.
Οι "κιτρινόμαυροι" παρέμειναν στον αρχαιολογικό χώρο για περίπου μία ώρα, πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους για γευματίσουν πριν τον αγώνα.

"Μπλόκο" στους οπαδούς


Η απαγόρευση στις μετακινήσεις των φιλάθλων έχει φέρει στο προσκήνιο ένα νέο… σπορ. Η αστυνομία σε όλα τα παιχνίδια της επαρχίας στήνει μπλόκα και απαγορεύει την είσοδο στην πόλη των φιλοξενούμενων οπαδών. Το ίδιο συμβαίνει και στην Λιβαδειά καθώς όσα αυτοκίνητα με αθηναϊκές πινακίδες προσεγγίζουν την πόλη και οι κάτοχοί τους έχουν διακριτικά της ΑΕΚ αναγκάζονται να επιστρέψουν πίσω.

Παρ' όλα αυτά μέσα στην Λιβαδειά υπάρχουν αρκετοί φίλοι της Ένωσης χωρίς να έχει γίνει κάποιο παρατράγουδο. Η παρουσία της αστυνομία είναι αισθητή και ευχή όλων είναι να μείνουν τα πράγματα ως έχουν και να μην υπάρξουν έκτροπα.

Κοντά σε Ταυλαρίδη η Ένωση

Όσον αφορά στο μεταγραφικό πεδίο, ο "Δικέφαλος" φέρεται κοντά στο να υλοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αυτή θα είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν, με την εφημερίδα "Sportday" να αναφέρει πως οι διοικούντες την Ένωση έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον 30άχρονο άσο.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι δύο πλευρές έχουν "δώσει τα χέρια" για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ













TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ