ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA

Επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αντέδρασε με επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΟΥΕΦΑ για την διαιτησία του αγώνα με τη Νιουκάστλ. Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ.

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΟΥΕΦΑ αντέδρασε ο Ατρόμητος με αφορμή την διαιτησία του αγώνα με την Νιουκάστλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο διαιτητής Στέφαν Στρούντερ αρνήθηκε να δώσει πέναλτι στους Περιστεριώτες σε ανατροπή του Σουμπίνιο από τον Κρουλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για "θέατρο".

Επίσης, διαμαρτύρονται για μία παρόμοια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κολοτσίνι ανέτρεψε τον Μπέλιτς και ο Ελβετός διαιτητής τιμώρησε τον παίκτη του Ατρομήτου με κίτρινη κάρτα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να αντιδράσει άμεσα με επιστολή διαμαρτυρίας προς την UEFA για την αντιμετώπιση που είχε στο ματς με την Newcastle".

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ανακοινώνει ότι σήμερα (Σάββατο) και αύριο (Κυριακή) θα διατίθενται από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση εισιτηρίων θα γίνει από το γραφείο διαχείρισης (οδός Γιαννιτσών) από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 ενώ από τις 18.30 μέχρι και την έναρξη (20.30) η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του αγώνα.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό σε όλες τις θύρες (πλην της 3) είναι 5 ευρώ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ