ATHENS KALLITHEA

Επιστολή Σαλευρή στην ΕΕΑ

Επιστολή Σαλευρή στην ΕΕΑ
INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής απέστειλε επιστολή στην ΕΕΑ και ζήτησε την τήρηση των διατάξεων για το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Διαβάστε την επιστολή

Επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, απέστειλε την Παρασκευή (4/11) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας Νίκος Σλαευρής.

Με την επιστολή ο κ. Σαλευρής ζητά να τηρηθούν οι διατάξεις, σε ότι αφορά το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League και Football League 2.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

" Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και μέλος του Δ.Σ. της Football League κος Σαλευρής έστειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με κοινοποίηση και στην Football League την ακόλουθη επιστολή.

Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων μηνών και οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που έφεραν το ποδόσφαιρο στο χείλος της καταστροφής καθιστούν -περισσότερο από ποτέ- αναγκαία την τήρηση των ισχυουσών διατάξεων αναφορικά με τις προϋποθέσεις, τα κωλύματα και το ασυμβίβαστο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΠ Β΄ - Γ΄ Εθνικής.

Ιδιαίτερα παρακαλώ να επιστήσετε την προσοχή των αρμοδίων προκειμένου να τηρείται απαρέγκλιτα η υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού ποινικού μητρώου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΠ Β'- Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Για την ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Σαλευρής Νίκος".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας, για τον αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. O Κουτρουμπής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή αντίθετα ο Βιδάλης και ο Ντιαλό συνεχίζουν τη θεραπεία τους, ενώ ο Αρβανίτης εξέτισε την ποινή του και θα είναι και αυτός στη διάθεση του Βαγγέλη Γούτη.

Το Σάββατο (5/11) θα γίνει χαλάρωμα στο γήπεδο της Καλλιθέας και κατόπιν η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο κ. Καρακασίδης, συνοδός ο κ. Τσούμας, ενώ θα είναι κοντά στην αποστολή και ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής όπου θα παρακολουθήσει τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλλονή

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ