ΤΣΕΛΣΙ

Επιστρέφει με Γουίγκαν ο "τραυματίας" Τσεχ!

Επιστρέφει με Γουίγκαν ο "τραυματίας" Τσεχ!
Τσεχ-Τσέλσι

Παρά το γεγονός ότι έκανε 50 ράμματα στο πρόσωπο πριν οκτώ ημέρες, ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ θα ριχτεί απόψε στη μάχη κόντρα στη Γούιγκαν για το πρωτάθλημα

Όπως όλα δείχνουν, ο Πετρ Τσεχ θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα της Τσέλσι μόλις οκτώ ημέρες από τότε που αναγκάστηκε να κάνει 50 ράμματα στο πρόσωπό του μετά από τραυματισμό, και αυτό γιατί ο δεύτερος γκολκίπερ, Κάρλο Κουντιτσίνι, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ διέψευσε τις ιατρικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να μην προλαβαίνει τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, και αφού κατάφερε να δώσει το παρών στις τελευταίες προπονήσεις, αναμένεται να υπερασπιστεί απόψε (14/4) την εστία της ομάδας του με αντίπαλο τη Γουίγκαν, μετά από απουσία 10 αγώνων.
"Βελτιώνεται συνεχώς. Έχει ακόμα τα ράμματα στο πρόσωπό του όμως προπονείται, είτε με προστατευτική μάσκα είτε χωρίς. Ο τραυματισμός δεν τον εμποδίζει να μιλάει ή να επικοινωνεί με τους αμυντικούς του".


Όσο για την μάχη του τίτλου, που ενδέχεται να κριθεί στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ στις 26 Απριλίου στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Ισραηλινός τεχνικός υποστήριξε πως η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια είναι η ομάδα που θα έχει το άγχος στην πλευρά της...

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι κομπιούτερ, και η πίεση μπορεί να τους επηρεάσει όπως και οποιονδήποτε άλλο. Ακόμα και οι μεγάλοι παίκτες δεν αποδίδουν καλά, όπως κάνουν συνήθως, όταν είναι υπό καθεστώς πίεσης", τόνισε ο τεχνικός των Λονδρέζων και συνέχισε:

"Οπότε αν πάρουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε αυτή την εβδομάδα θα είμαστε σε πολύ καλή θέση ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Είμαστε σε καλή φόρμα την κατάλληλη στιγμή. Και αν κερδίσουμε και τα πέντε ματς που απομένουν τότε νομίζω ότι θα κατακτήσουμε και τον τίτλο.

Είμαστε στην καλύτερη κατάσταση από τότε που ήρθα εδώ και ούτε ένας φίλαθλος πίστευε ότι θα ήμασταν εδώ όταν ανέλαβα την ομάδα. Ακόμα και η γυναίκα μου έμεινε έκπληκτη".










TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ