ΙΩΝΙΚΟΣ

Επιστρέφει με Καλαμαριά ο Γκίκας

Επιστρέφει με Καλαμαριά ο Γκίκας
γκιγκας

Ο Πέτρου δεν υπολογίζεται με Καλαμαριά αφού θα εκτίσει την ποινή, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γκίκας

Στο μεταξύ, στο ματς με τον Διαγόρα, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Δημήτρης Μπαλάφας, για τον οποίο θα αποφασίσει αύριο ο Νίκος Γκουλής σε ποιον αγώνα θα εκτίσει την ποινή του.
Υπενθυμίζεται ότι τιμωρία μιας αγωνιστικής χρωστάει και ο Αποστόλης Παπαζούδης, ο οποίος έχει δηλωθεί να την εκτίσει στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα.

Αποκατάσταση, (χαλάρωμα, μασάζ, κλπ) για όσους αγωνίστηκαν χθες κατά του Διαγόρα και αγώνα προπόνησης 90λεπτης διάρκειας, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, μεταξύ αυτών που δεν έπαιξαν χθες και της ομάδας νέων του συλλόγου, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Ιωνικό.

Στο φιλικό αυτό ματς, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ, δεν έπαιξαν από πλευράς επαγγελματιών, οι Αναστασιάδης, Γκόγκας, Σωτήρης Παπαζούδης και Λοϊζίδης, που είναι τραυματίες και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι προπονήσεις των παικτών του Ιωνικού, θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν χρήση τετραήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Γκουλής και θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση την Τρίτη του Πάσχα.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ