ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστρέφει ο Δημούτσος

Επιστρέφει ο Δημούτσος
INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς του Σαββάτου (21/12) με τον Πανθρακικό θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος. Αποθεραπεία έκαναν την Πέμπτη οι Περιστεριώτες.

Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Παράσχου επιστρέφει ο Δημούτσος ο οποίος εξέτισε την ποινή του, στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/12).

Στο μεταξύ στις 10.30 την Παρασκευή θα γίνει στο αθλητικό κέντρο η βράβευση του Ματίας Ιγκλέσιας που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σκοράροντας δύο φορές στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τέλός, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την ίδια ημέρα από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανθρακικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ