ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστρέφει ο ΠΑΟΚ και υπογράφει ο Κουλούρης στον Ατρόμητο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία θα φέρει προ των πυλών του Ατρόμητου τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του Περιστερίου και να ανακοινωθεί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και την Τρίτη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Κάτι που θα φέρει προ των πυλών του Ατρόμητου τον Ευθύμη Κουλούρη. Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι δεδομένη και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και εν συνεχεία ο Έλληνας διεθνής επιθετικός να ανακοινωθεί από την ομάδα του Περιστερίου.

Η μεταγραφή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη και φυσικά θα πρόκειται μια για μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον Ατρόμητο που θα ενισχύσει την επίθεση του με έναν αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η απόφαση για τον Κουλούρη στον ΠΑΟΚ πάρθηκε σε συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο νεαρός επιθετικός χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του τα οποία δύσκολα θα έβρισκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πολύ περισσότερο όταν ο προγραμματισμός του Δικέφαλου λέει πως θα αποκτηθεί ένας ακόμη φορ.

Ο Ατρόμητος εκτιμούν στον ΠΑΟΚ είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Κουλούρη καθώς εκεί θα μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ακόμη και στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι του πίεζαν να πάρουν τον Κουλούρη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν θετικός στον ενδεχόμενο δανεισμό του εκεί. Άλλωστε θα βρει και τους Χατζηισαία και Γιαννούλη που είχε συμπαίκτες και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ