ATHENS KALLITHEA

Eπιστρέφει ο Βοσκαρίδης

Eπιστρέφει ο Βοσκαρίδης
βοσκαριδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου Νίκο Σαλευρή πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση στην Καλλιθέα

Ο Νίκος Παντέλης προετοιμάζει την ομάδα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βοσκαρίδη, που προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ενδέχεται να βρίσκεται στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα.
Την πίστη του ότι η Καλλιθέα θα εξασφαλίσει την άνοδο εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαλασόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ζήτησε την στήριξη του κόσμου για τον αγώνα της Μ. Δευτέρας: " Πεποίθηση όλων ημών που ασχολούμαστε με την ομάδα, αλλά πρώτα από όλα των ποδοσφαιριστών, είναι ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μπορεί η ομάδα μας να μην απέσπασε θετικό αποτέλεσμα, πλην όμως και στους δύο αγώνες είχε εξαιρετική απόδοση, γεγονός που αναγνώρισαν οι αντίπαλοί μας.

Την Μ. Δευτέρα, 21 Απριλίου, έχουμε τον καθοριστικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Θέλουμε κοντά μας όλους τους φιλάθλους της Καλλιθέας για να στηρίξουν τους παίκτες που το αξίζουν και να δείξουν σε όλους αυτό που οι ίδιοι παραδέχονται. Ότι δηλαδή, η Καλλιθέα δικαιούται, αξίζει και μπορεί να είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου

".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ