ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επιστρέφει ως πρόεδρος ο Βιάλι;

Επιστρέφει ως πρόεδρος ο Βιάλι;
Βιάλι-Γιουβέντους

Ο Τ.Βιάλι είναι ο μεγάλος στόχος των "μπιανκονέρι" για τη θέση του προέδρου, με τεχνικό διευθυντή τον Λίπι!

Τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Ζαν-Κλοντ Μπλαν να χάνει τη θέση του προέδρου και τον Αλέσιο Σέκο αυτή του αθλητικού διευθυντή, ενώ όπως αποκαλύπτει την Τρίτη με δημοσίευμά της η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it" ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της Γιουβέντους είναι να δώσουν την καρέκλα του προέδρου στον Τζανλούκα Βιάλι.
Η ίδια πηγή αναφέρει μάλιστα πως στον άλλοτε μεγάλο άσο των "μπιανκονέρι" είχε προταθεί πριν από καιρό να διαδεχτεί τον Τσίρο Φεράρα, με τον ίδιο όμως να μην αποδέχεται το πόστο του προπονητή εξαιτίας της φιλίας που τον συνδέει με τον Φεράρα (ήταν μαζί στην ομάδα του 1996 που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ) αλλά και του ότι δεν προπονούσε ομάδα εδώ και 8 χρόνια.

Ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι η επιστροφή του Βιάλι ως προέδρου στην αγαπημένη του ομάδα με τον Μαρτσέλο Λίπι να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, κάτι όμως που αν γίνει ίσως δημιουργήσει επιπλοκές στο ενδεχόμενο έλευσης του Ράφα Μπενίτεθ στο "Ολίμπικο".

Αξίζει να σημειωθεί πως φήμες θέλουν υποψήφιο για την θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Αμεντέο Καρμπόνι που ο Μπενίτεθ γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στη Βαλένθια, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να αποτελεί συνάμα ένα εξαιρετικό δέλεαρ για τον τεχνικό των "κόκκινων" να συνεργαστεί με τους Τορινέζους.

Απολαύστε ζωντανά το Campionato και το Coppa Italia από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τετάρτη 21/04 στις 19.00 την αναμέτρηση Ουντινέζε-Ρόμα για το Coppa Italia. Επίσης, για το Campionato παρακολουθείστε τις αναμετρήσεις Παλέρμο-Μίλαν (Σάββατο 24/04, 21.45), Ουντινέζε-Σιένα (Κυριακή 25/04, 16.00) και Νάπολι-Κάλιαρι (Κυριακή 25/04, 16.00).










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ