ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει σπίτι του (ΠΑΟ) ο Ρότσα

Επιστρέφει σπίτι του (ΠΑΟ) ο Ρότσα
ροτσα βαρδινογιαννης

Ανήμερα της ιστορικής νίκης του 1996 του ΠΑΟ με τον Άγιαξ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρότσα σε θέση σκάουτερ

Ο παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" και ο πρώην προπονητής του συλλόγου επιστρέφει με ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ. Μετά από 12 χρόνια ο "Ινδιάνος" γυρίζει στην Παιανία ως σκάουτερ του Παναθηναϊκού στην Λατινική Αμερική, όπου και θα παρακολουθεί ποδοσφαιριστές αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πράγματα και καταστάσεις εκεί.
"Η γνώση του και η εμπειρία του θα μας βοηθήσου" τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής κ. Βέλιτς που θα έχει άμεση συνεργασία με τον Ρότσα. Ο ίδιος ο Αργεντίνος στο μήνυμά του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του... λέγοντας: "Γυρνάω στο σπίτι μου".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...



Για την επιστροφή του Ρότσα η "πράσινη" ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίονωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που δόξασε τη φανέλα με το τριφύλλι, θα παρακολουθεί παίκτες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στην Λατινική Αμερική και κυρίως στην Αργεντινή.

Η δομή του τεχνικού μέρους της ενέργειας αυτής έχει σχεδιαστεί και οριστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, κ. Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος δήλωσε: " Xαίρομαι που καλωσορίζω τον Χουάν και πιστεύω ότι η γνώση του και η εμπειρία του θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην εξερεύνηση μιας αγοράς, όπως είναι η Λατινική Αμερική".



Επιθυμία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι οι συνεργάτες της να παρακολουθούν συστηματικά το σύνολο του ποδοσφαιρικού χάρτη με στόχο την ενίσχυση της ομάδας. Στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλει σημαντικά η αξιοποίηση των ικανοτήτων και των γνώσεων ενός ανθρώπου όπως ο κ. Ρότσα, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με την συνεργασία αυτή ο κ. Ρότσα επεσήμανε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρνάω στο σπίτι μου μετά από 8 χρόνια και ελπίζω η συνεργασία μας αυτή να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε γι’ αυτό τον σκοπό".



Μια συνεργασία... που άργησε να γίνει



Πριν από λίγο καιρό η Π.Ε.Κ. σε τοποθέτησή της είχε αναφέρει ότι στο τμήμα της ΠΑΕ θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί στο "τριφύλλι" και φαίνεται πως οι διοικούντες της ΠΑΕ... "απάντησαν" με έναν άνθρωπο που είχε και σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις εδώ και περίπου 2 μήνες με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" ωστόσο το παραμικρό δεν βγήκε προς τα έξω και η κάθε κουβέντα ήταν "επτασφράγιστο μυστικό".

Πλέον ο "Ινδιάνος" ξεκινάει γεμάτος όρεξη την δουλειά από σήμερα και σύντομα αναμένεται να έχουμε και τα πρώτα αποτελέσματα, αφού οι κινήσεις στην μεταγραφική αγορά έχουν ξεκινήσει και αναζητούνται οι στόχοι που θα βοηθήσουν από την νέα χρονιά την ομάδα.

Σαλπιγγίδης: "Ο ΠΑΟ παίζει κάθε χρόνο για τίτλους"

Συνέντευξη στο περιοδικό «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του "τριφυλλιού" μίλησε ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο παίζει για τους τίτλους και περιμένει το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός αναφέρει τα εξής: " Τα πήγαμε συνολικά καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Δουλέψαμε πολύ καλύτερα σαν σύνολο, σαν ομάδα. Είχαμε σημαντική βελτίωση όσον αφορά την αμυντική λειτουργία αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης τα πήγαμε καλύτερα στην ουσία, δηλαδή την ολοκλήρωση των φάσεων.

Όπως είναι η βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Έχει όμως και το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς οφείλουμε ως ομάδα να κάνουμε το καθήκον μας και από εκεί και πέρα να περιμένουμε στραβοπάτημα. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε παίζει κάθε χρόνο για τίτλους. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και UEFA, το να χάσουμε και το πρωτάθλημα θα κάνει τη σεζόν αποτυχημένη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού με υποδέχτηκε με εξαιρετικό τρόπο. Ούτε πρόκειται τώρα να πω, για να γίνω αρεστός, ότι μέσα σε ένα χρόνο άλλαξαν τα συναισθήματα μου. Παρότι ήξεραν ότι η καρδιά μου άνηκε στον ΠΑΟΚ, μου συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ από την πρώτη μέρα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω την αποδοχή και την εμπιστοσύνη τους.

Το ότι μου δείχνουν την αγάπη τους με κάνει να προσπαθώ ακόμη περισσότερο να τους το ανταποδώσω. Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι σε αγαπάνε και σε εκτιμούν. Όσο και να θες να ξεχωρίσεις τον επαγγελματία από τον αισθηματία, όταν ο κόσμος σου φέρεται με αυτό τον τρόπο, δεν μπορείς παρά να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύς και η βοήθεια του σημαντική. Σε κάποια ματς είχαμε απόλυτη στήριξη, σε άλλα όχι. Θα τους θέλαμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι πιο μαζικά. Καταλαβαίνω ότι νιώθουν πικραμένοι αλλά η ομάδα τους χρειάζεται. Αλλωστε όταν αγαπάς κάτι, το στηρίζεις στα δύσκολα.

Αρκετοί Έλληνες παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, ελάχιστοι όμως σε μεγάλες ομάδες. Πάρε παράδειγμα τον Γκέκα. Πρώτος σκόρερ στην Γερμανία αλλά δεν πήγε στη Μπάγερν ή στο Αμβούργο. Αν θα πήγαινα έξω, θα διάλεγα ένα πρωτάθλημα και μία ομάδα που να ταιριάζουν καλύτερα στα προσόντα μου









".

"Ενιαίος Φορέας" κατά ΠΑΕ


Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση να μην παρθούν εισιτήρια στον αγώνα με τον ΟΦΗ, εξέδωσε ο "Ενιαίος Φορέας" της Κρήτης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Δυστυχώς οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση μιας και κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που μένει έξω από τα δρώμενα.

Καταρχάς συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό μας που για ένα ακόμα παιχνίδι θα είμαστε μακριά του μιας και μας απαγορεύουν να τον στηρίξουμε.

Όπως όλοι γνωρίζετε την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι τίτλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο νησί μας. Εμείς σαν οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφασίσαμε πως σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε μιας και οι παίχτες δεν μας φταίνε σε τίποτα για τον πόλεμο που μας κάνει η διοίκηση, έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν το παιχνίδι και αν όλα πάνε καλά να μην αφήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στον Κόκκαλη όσο και αν προσπαθούν όλοι οι υπόλοιποι να τους το χαρίσουν.

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο (ανεύθυνο) επικοινωνίας κύριο Αθανασόπουλο και ζητήσαμε να πάρουμε μέρος των εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ ώστε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε να πάρει τη νίκη όπως εμείς ξέρουμε και όπως έχουμε κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν σε όλα τα αθλήματα.

Μετά από πολλές απόπειρες επικοινωνίας και όταν είδε πως η τακτική του να μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του δεν ήταν αρκετή αποφάσισε να μας απαντήσει πως επειδή υπογράφουμε τις ανακοινώσεις του φορέα δεν πρόκειται να πάρουμε εισιτήρια για να δούμε την ομάδα μας ενώ με ύφος πρόσθεσε πως ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί από τις εφημερίδες.



Δυστυχώς μαζί με εμάς την πληρώνει και ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού, αυτός που μένει έξω από τις εξελίξεις και που πρέπει να γνωρίζει ποιος φταίει για την κατάσταση. Από ότι μάθαμε τα εισιτήρια δεν θα βγουν στα εκδοτήρια (θα πάνε στη ΠΑΛΕΦΙΠ και στη μπουτίκ) έτσι ώστε να αποφύγουν να πάνε οι «κακοί» οπαδοί στο γήπεδο. Αυτοί που μοναδικό έγκλημά τους είναι πως τολμάνε και υπογράφουν τις ανακοινώσεις του φορέα, που τολμάνε να ασκούν κριτική στη διοίκηση, που δεν ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους σε όποιον ρίξουν οι ¨αντικειμενικοί¨ και οι αυλικοί στα λιοντάρια για να τον κατασπαράξουν, αλλά γνωρίζουν πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και το κεφάλι λέγεται Βαρδινογιάννης.

Τέλος κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι μεγαλώσανε σε αυτό το τόπο έχουν μάθει να είναι υπερήφανοι και να προχωράνε με το κεφάλι ψηλά γιατί μάχονται στη ζωή τους για τα πιστεύω τους που στηρίζονται σε αξίες όπως αλληλεγγύη, συντροφικότητα, φιλία, αξίες που δεν φτύνονται για μερικά εισιτήρια. Θα συνεχίσουμε μέχρι να δούμε τον Ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μας εκεί που του αξίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και αν θες να ψάξεις για εχθρούς κοίτα δίπλα σου έχεις πολλούς. Εμείς είμαστε απέναντι εκεί μας τοποθέτησες αλλά να ξέρεις πως από τη δυσοσμία που υπάρχει στο χώρο της ΠΑΕ σίγουρα δε θα το αντέχαμε το ψέμα μυρίζει πολύ και εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με την αλήθεια.

Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναικού στη Κρήτη που για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσει να δεί την ομάδα του γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι φωστήρες, κάποιοι όψιμοι Παναθηναικάρες που αποφασίζουν ποιος επιτρέπεται και ποιος όχι καθώς και με ποιους όρους θα δεί την ομάδα που αγαπάει.

Εμείς ότι περνούσε από το χέρι μας το κάναμε, πλέον ο πολύς ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να κάνει ότι περνάει και από το δικό του χέρι και για να είναι δίπλα στην ομάδα και για να αλλάξει επιτέλους αυτή η σάπια κατάσταση που επικρατεί, αυτή η χιλιοπαιγμένη κωμωδία που ως θύμα έχει πάντα τον Παναθηναικό μας.

Οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 Κρήτης
Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιος Νικόλαος".








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ