ΑΓΓΛΙΑ

Επιστρέφει στα "λιοντάρια" ο Κάμπελ

Επιστρέφει στα "λιοντάρια" ο Κάμπελ
New Image

Μετά τους τραυματισμούς των Τέρι, Γούντγκεϊτ, Νέβιλ και Κινγκ, ο τεχνικός της Αγγλίας Στιβ ΜακΛάρεν είναι έτοιμος να καλέσει ξανά στην Εθνική τον Σολ Κάμπελ για τα προκριματικά του Euro 2008, αποκάλυψε η Sun.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (7/8) με δημοσιεύματά του ο αγγλικός Τύπος, οι τραυματισμοί των Άγγλων διεθνών κεντρικών μπακ, Τζον Τέρι και Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, έχουν προβληματίσει τον ΜακΛάρεν ενόψει των επικείμενων καθοριστικών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2008, και για το λόγο αυτό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 32χρονο άσο της Πόρτσμουθ για να μάθει αν μπορεί να τον υπολογίζει για την ομάδα.
Μάλιστα, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης, αναμένεται να τον παρακολουθήσει σε δράση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 14 Αυγούστου.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο ΜακΛάρεν δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης για τους αγώνες-φωτιά με Ισραήλ και Ρωσία τον Σεπτέμβρη στους Γκάρι Νέβιλ και Λίντλεϊ Κινγκ (τραυματίες), καθώς και μετά την απόφαση του κεντρικού μπακ της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκες, να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τους "κόκκινους".

"Σε αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να κλείσεις την πόρτα σε κανέναν. Θα ήταν ανόητο από μέρους μου να αγνοήσω παίκτες όπως ο Ντέιβιντ (Μπέκαμ) και ο Σολ (Κάμπελ)", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Αγγλίας που αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κάμπελ στο φιλικό με την Γερμανία στο "Γουέμπλεϊ" στις 22 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που ο Κάμπελ φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας ήταν πριν περίπου ένα χρόνο κόντρα στη Σουηδία, φτάνοντας τις 69 συμμετοχές με τα "λιοντάρια".









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ