ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επιστρέφουν "Λέγκρο" και Ιακουΐντα

Επιστρέφουν "Λέγκρο" και Ιακουΐντα
λεγκροταλιε

Νικόλα Λεγκροτάλιε και Βιτσέντσο Ιακουΐντα θα αγωνιστούν κόντρα στην Ρεάλ, ίσως και κόντρα στην Νάπολι

Οι "μπιανκονέρι" τις τελευταίες εβδομάδες περνάνε μια αγωνιστική κρίση και για αυτό φταίνε σε μεγάλο βαθμό και τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.
"Ιακουΐντα και Λεγκροτάλιε έχουν προβλήματα τα οποία θα έχουν ξεπεράσει μέχρι το παιχνίδι με την Νάπολι, το πολύ μέχρι το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο γιατρός της ομάδας, Ρικάρντο Αριγκόλα και πρόσθεσε: "Ο Μέλμπεργκ έχει ένα μυικό πρόβλημα το οποίο θα χρειαστεί μία ή δύο εβδομάδες για να θεραπευτεί".

Οι Τζιανλούτζι Μπουφόν και Μάουρο Καμορανέζι είναι με την εθνική Ιταλίας με την οποία δεν αγωνιστούν και θα επιστρέψουν την Παρασκευή... τραυματίες. "Έφυγαν γιατί είχαμε συμφωνία με την εθνική ομάδα", εξηγεί ο Αριγκόνι.

Για τους δύο διεθνείς άσους θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβουν έστω την Ρεάλ, αλλά είναι δύσκολο. Τα επόμενα παιχνίδια πάντως είναι κρίσιμα για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και την θέση του στον πάγκο της ομάδας.

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να εκφράσει την στήριξή της στον Ιταλό προπονητή, αλλά αν τα αποτελέσματα συνεχίζουν να είναι άσχημα, αυτό θα πάψει σίγουρα να ισχύει.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ