ΑΡΗΣ

Επιστροφές για τον Κούπερ

Επιστροφές για τον Κούπερ
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Χουάνμα και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και έτσι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα τους έχει στην διάθεσή του για το ματς με την Καβάλα

Η πρώτη προπόνηση για το 2011 πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (02/01) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν ότι οι Χουάνμα και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας πλέον προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και έχουν τεθεί στην διάθεσή του. Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Κάρλος Τόχα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Γιάννης Αγτζίδης.

Ωστόσο ο Τόχα που ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον αχίλλειο και διάταση στον δικέφαλο και ο Τσέζαρεκ έχει έντονες ενοχλήσεις – διάταση - στον δικέφαλο δεν φαίνεται να υπολογίζονται για το πρώτο παιχνίδι του 2011.

Αυτό της Τρίτης (04/01, 19:30) με την Καβάλα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αμφότερους να παραμένουνε αμφίβολοι και για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (08/01).

Κατά τα άλλα, στο μεταγραφικό κομμάτι, τη Δευτέρα (03/01) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ισπανός αμυντικός χαφ Κριστιάν Πορτίγια για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων έχοντας λύσει από το ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας αυτό που τον έδενε με την Σπόρτιγκ Χιχόν.

Στα υπόψη για την ΠΑΕ Άρης και τον Κούπερ είναι πάντα η περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Ιντερνασιονάλ Εντού η απόκτηση του οποίου δείχνει να είναι θέμα ημερών χωρίς να έχει απορριφθεί και ο Ισπανός Μπένχα της Μπαρτσελόνα Β΄.

Ωστόσο το να προχωρήσει θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τον Κάρλος Ρουίς που συνεχίζει να παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη ή θα προτιμηθεί η λύση του συμβολαίου.

Αυτό γιατί ο διεθνής επιθετικός από την Γουατεμάλα δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο να παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες.

Αύριο (03/01) το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Καβάλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ