ΙΩΝΙΚΟΣ

Επιστροφές με Κέρκυρα

Επιστροφές με Κέρκυρα
New Image

Χωρίς προβλήματα, πέρα από τα γνωστά εδώ και καιρό, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Φαμπίνιο, που αισθάνεται ενοχλήσεις λόγω μιας τενοντίτιδας, ο Γκόγκας που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από μια διάταση στη γάμπα και ο Φουκούντα που καθημερινά "ανεβάζει στροφές".
Από αυτούς ο Βραζιλιάνος θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Νίκου Γκουλή για το ματς με την Κέρκυρα, ενώ η συμμετοχή του Γκόγκα είναι αμφίβολη. Ο σέντερ φορ του Ιωνικού θα εξεταστεί αύριο εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Βεκιάρη και θα υποβληθεί σε ειδικό αγωνιστικό τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα, αλλά όπως και νά 'χει είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής.

Τέλος, ο Γιαπωνέζος Φουκούντα, αν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, αυτό με τον Διαγόρα στη Ρόδο, διαφορετικά, θα επανεμφανιστεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Συμπερασματικά, εναντίον της Κέρκυρας, ο Νίκος Γκουλής δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Φουκούντα, Μακόρ, Βουρεξάκη, Σωτήρη Παπαζούδη, Πούτα, Τσουκαλά και κατά πάσα πιθανότητα τον Γκόγκα, (τραυματίες) καθώς επίσης και τον Κιμπικούλα που αποβλήθηκε στο ματς με την Καστοριά.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ