ΑΕΚ

Επιστροφή Αδαμίδη και μεταγραφολογία

Επιστροφή Αδαμίδη και μεταγραφολογία
αδαμίδης

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί και στην Ένωση αλλά ακόμα είναι νωρίς. Επιστρέφει ο Αδαμίδης. Με email οι ευχές

Για παράδειγμα, αν η ΑΕΚ απογοητεύσει στην διαδικασία των πλέι οφ τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα και αλλαγή προπονητή, ενώ είναι εύκολα κατανοητό πως είναι εντελώς διαφορετικός ο σχεδιασμός αν υπάρχει η περίπτωση του Τσάμπιονς Λιγκ, του Γιουρόπα ή μόνο της Ελλάδας.
Οι οδηγίες που έχει ο Γκρέταρσον αλλά και ο λόγος που προτιμήθηκε από τον Σταύρο Αδαμίδη για την ανάληψη της θέση τους τεχνικού διευθυντή είναι η σφιχτή πολιτική που αναμένεται να ακολουθήσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Ισλανδός θα επιστρέψει από την πατρίδα του με προτάσεις για φθηνούς πλην καλούς 11δάτους ποδοσφαιριστές και σε συνεννόηση με τον Μπάγεβιτς θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις.

Από την ΠΑΕ διαρρέεται πως υπάρχει η πιθανότητα για ένα μεγάλο χτύπημα και το όνομα του Ζεοβάνι δεν είναι μόνο στην σφαίρα της φαντασίας. Ο Αδαμίδης ήθελε και θέλει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο (ή ποδοσφαιριστή με τα ίδια στοιχεία) αλλά γη περίπτωση του εξακολουθεί να είναι δύσκολη για την ΑΕΚ της παρούσας χρονικής περιόδου.

Ο Τζαβέλας του Πανιωνίου είναι δεδομένο πως απασχολεί τον Σερβοέλληνα τεχνικό καθώς πρόκειται για την αποκάλυψη του πρωταθλήματος, είναι Έλληνας και φυσικά στη λίστα του "Ντούσκο". Σε περίπτωση όμως που τον αριστερό μπακ των Νεοσμυρνιωτών κυνηγήσουν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όπως ακούγεται, τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την Ένωση που δεν μπορεί να μπει σε τέτοιες διαδικασίες.

Τα μεταγραφικά όμως είναι μπλεγμένη υπόθεση ακόμα. Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα ώστε να υπάρχουν τα δεδομένα που πρέπει τότε δύσκολα μπορεί να ειπωθεί ή να γραφτεί κάτι με ασφάλεια. Άλλη ΑΕΚ με Μπάγεβιτς και Τσάμπιονς Λιγκ και άλλη η ΑΕΚ με άλλο προπονητή και Γιουρόπα ή μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ ο Σταύρος Αδαμίδης επιστρέφει σήμερα από το Λονδίνο και θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Ένωσης έχει αρκετή δουλειά καθώς εκτός από τις συναντήσεις που έχει να κανονίσει με Μαντούκα-Μπλάνκο (ήδη έχει καθυστερήσει πολύ) θα πρέπει να ετοιμαστεί και για την πρώτη Συνέντευξη Τύπου στις 12 Απριλίου. Σε αυτή θα δοθούν πολλές απαντήσει και θα λυθούν αρκετές απορίες ή έστω έτσι θα πρέπει να γίνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Εξέδρα", έστειλε e-mail, με θέμα: " Ευχές για καλές γιορτές", που έλεγε χαρακτηριστικά: " Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας και στις οικογένειές σας ό,τι καλύτερο, να έχετε υγεία και να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις μέρες. Όπως σας έχω πει στο παρελθόν, γνωρίζω καλά ότι έχετε περάσει ένα δύσκολο χρόνο στην εταιρεία. Θέλω να ξέρετε πως οι μέτοχοι, εγώ, η διοίκηση με τη δική σας συμβολή, θα συνεχίσουμε όλοι να δουλεύουμε σκληρά και θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μην αντιμετωπίσουμε ξανά ανάλογα προβλήματα. Να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας τις γιορτινές μέρες".











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ