ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή για Μπάρος- Σβέρκος

Επιστροφή για Μπάρος- Σβέρκος
Cech_sd

Μετά το σκάνδαλο με τις ιερόδουλες οι Σβέρκος, Μπάρος επιστρέφουν στην εθνική Τσεχίας για το ματς με το Βέλγιο

Στις 8 Απριλίου η Τσεχία ηττήθηκε από την Σλοβακία με 2-1 στην Πράγα, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Μετά από τον αγώνα οι Μπάρος, Σβέρκος, Ουιφαλούζι, Ματεγιόφσκι και Ράντοσλαβ Κόβατς συννελήφθησαν από τον Τύπο να γευματίζουν σε εστιατόριο παρέα με ιερόδουλες.
Γεγονός που ανάγκασε την ομοσπονδία να τους επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού από την εθνική ομάδα.

Όσο αναφορά τον Τόμας Ροζίτσκι, η πρόσφατη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, σχεδόν μετά από 18 μήνες δεν διήρκησε πολύ, αφού υπέστει νέο μυικό τραυματισμό και διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει τον αγώνα για τα προκριματικά κόντρα στην Σλοβακία στις 5 Σεπτεβρίου.

" Ελπίζουμε να μπορεί να παίξει κόντρα στο Βέλγιο. Δεν έχουμε λεπτομέριες για τον τραυματισμό του", είπε αρχικά ο εκλέκτορας της εθνικής Τσεχίας για να συνεχίσει επισημαίνοντας ότι " δεν γνωρίζω την διάγνωση και μου είναι δύσκολο να κρίνω αν θα είναι ικανός να μας βοηθήσει κόντρα στη Σλοβακία. Αλλά οι μυικοί τραυματισμοί χρειάζονται 3 εβδομάδες για να περάσουν. Είναι δύσκολο γι' αυτόν. Συγκρίνοντας τον με τον περασμένο τραυματισμό αυτός δεν είναι τόσο σοβαρός".

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Ντρόμπνι (Χέρτα Βερολίνου)

Αμυντικοί: Γκριγκέρα (Γιουβέντους), Χούμπνικ (Σπάρτακ Πράγας), Γιανκουλόφσκι (Μίλαν), Κάντλες (Μπάγιερν Λεβερκούζεν), Πόσπετς (Κοπεγχάγη), Ρόζεναλ (Αμβούργο), Σίβοκ (Μπεσίκτας), Σίμουνεκ (Γόλφσμπουργκ).

Μέσοι: Χούμπσμαν (Σαχτάρ Ντόνεσκ), Γιάρολιμ (Αμβούργο), Πλαζίλ (Μπορντό), Πόλακ (Άντερλεχτ), Πάντιλ (Γκενκ).

Επιθετικοί: Μπάρος (Γαλατασαράι, Νέσιντ (ΤΣΚΑ Μόσχας), Στάινερ (Ανόβερο), Σβέρκος (Σοσό).














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ