ΑΡΗΣ

Επιστροφή Καρατζιοβαλή

Επιστροφή Καρατζιοβαλή
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής είναι προ των πυλών της επιστροφής του μετά από πέντε χρόνια στον Άρη.

Μετά από πέντε χρόνια ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής είναι προ των πυλών της επιστροφής του στον Άρη. Ο 39χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε στην ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου να βάλει τίτλους τέλους στην πολυετή του καριέρα αγωνιζόμενος στον Απόλλων 1926.

Ο Καρατζιοβαλής κατά την παρουσία του στον Αρη αγαπήθηκε παρά το γεγονός ότι είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές και πλέον δείχνει έτοιμος να αναλάβει από άλλο πόστο. Όχι για να κάτσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια αλλά για να εκπαιδεύσει αυτούς που θα κάθονται κάτω απ΄ αυτά κατά τη διάρκεια της χρονιάς που έρχεται.

Ο Καρατζιοβαλής ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο που έφυγε με 14 συμμετοχές στον Απόλλωνα 1926 στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Άρη είχε συνεργαστεί μαζί του το 1999 στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας όπου και του είχε δώσει γάντια βασικού.

Κάτι που φανερώνει ότι ο Καρατζιοβαλής αποτελεί προσωπική επιλογή του Καλαϊτζίδη με τις τελικές συζητήσεις να λαμβάνουνε χώρα από αύριο και με την επικείμενη συμφωνία να διαδέχεται τον Νίκο Παπαδόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ