ΑΡΗΣ

Επιστροφή Κόκε από την λάμψη

Επιστρέφει από τη Μάλαγα και το λαμπερό φιλικό ο Σέρχιο Κόκε, που αγωνίστηκε για... "ιερό σκοπό"

Ο Κόκε αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα των φίλων του Ζιντάν έχοντας καλή απόδοση και μάλιστα στο 70΄ ήταν εκείνος που έχασε την ευκαιρία να της δώσει τη νίκη με 3-2 αλλά η μπάλα από το σουτ του δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Εκείνο βέβαια που έχει σημασία είναι ότι ο Ισπανός επιθετικός έδωσε το παρών σε μία ποδοσφαιρική γιορτή εκπροσωπώντας με την συμμετοχή του και τον Άρη σε ένα πολύ μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι με τα 500.000 ευρώ που ήταν τα έσοδα από τα 30.000 εισιτήρια που κόπηκαν θα πάνε κατά της φτώχειας.

Κάτι ανάλογο δηλαδή που ίσχυε με τους Τάσο Πάντο και Λούα Λούα του Ολυμπιακού με τον πρώτο να αγωνίστηκε ως συμπαίκτης του Κόκε και ο δεύτερος ως αντίπαλός τους με τους φίλους του Ρονάλντο.

Ο Κόκε ήταν επόμενο πάντως α βρεθεί με την παρουσία του στην Μάλαγα στο επίκεντρο των εκπροσώπων του Τύπου πριν αλλά και μετά το χθεσινό φιλικό. Πολύ απλά γιατί ο Ισπανός επιθετικός του Άρη δεν επέστρεφε απλώς στην πατρίδα του αλλά και στην γενέτειρά του με τον ίδιο να είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης.

Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού μεταξύ των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο σύμφωνα με εκπροσώπους του Τύπου από την Μάλαγα ο Κόκε είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της Μάλαγα αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του. Επί του παρόντος πάντως το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το καλοκαίρι του 2011, δηλαδή μετά από τρία χρόνια έχοντας μάλιστα και έναν ιδιαίτερο υψηλό μπάι άουτ που τοποθετήθηκε κατά την περσινή του ανανέωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κόκε χθες το βράδυ στο "Λα Ροσαλέδα" μετά το τέλος του παιχνιδιού όταν ρωτήθηκε από Ισπανούς συναδέλφους για το ποιον από τους Ζιντάν ή Ρονάλντο γνωρίζει περισσότερο απάντησε πως: "Εγώ βρέθηκα εδώ για τον ιερό σκοπό του παιχνιδιού".

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη αναμένεται το βράδυ να έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Μάλαγα και από αύριο (16:00) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Στην σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εκτός του Κόκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε στην διάθεσή του ακόμα τον Σιστόν που επίσης αναμένεται το βράδυ μετά το πρόβλημα με την βίζα του και τους τρεις διεθνείς Χαλκιά, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία.

Οι δύο πρώτοι αναμένονται την Πέμπτη και ο τελευταίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Παρασκευή χωρίς ωστόσο να υπάρχει βιασύνη αφού είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται από τον Μπάγεβιτς για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Λιβαδειά. Όσο για τον Κώστα Νεμπεγλέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μεθαύριο εξάλλου αναμένεται να αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής αν ο Τόνι Κάλβο θα τιμωρηθεί με μία ή τρεις αγωνιστικές μετά την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στις τάξεις του Άρη πάντως αισιοδοξούν ότι ο Ισπανός θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας εξάλλου πραγματοποιήθηκαν τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/11, 16:45) με τον Λεβαδειακό με την ΠΑΕ Άρης να πήρε στην κατοχή της 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της που θα τοποθετηθούνε σε συγκεκριμένη κερκίδα. Στην περίπτωση μάλιστα που αυτά εξαντληθούν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει άλλα 400 εισιτήρια.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ